Puszki po butelkach

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• pietrus96
    Osad w butelkach
    pietrus96
    Cześć,
    dawno nie warzyłem jednak planuję coś upichcić. Powoli się przygotowując znowu wróciłem do tematu który mnie nurtuje od dłuższego czasu. Mianowicie czystość butelek do których rozlewane jest piwo. Mianowicie chyba jak każdy piwowar korzystam powtórnie z butelek z piw które...
    2024-01-13, 21:24
  • Prusak
    Wielka Brytania, Bath, 17 Northumberland Pl, Coeur de Lion
    Prusak
    Pub w pasażu w samym centrum Bath, w starym budynku szachulcowym, parter i spokojniejsze pięterko, ale w każdym z pomieszczeń nie więcej niż cztery, pięć stolików-kanap. Piwa z miejscowego browaru Abbey Ales. Sam browar umiejscowiony w północnej części miasta znajduje się w kamiennej przybudówce...
    2024-08-29, 19:11
  • pebejot
    Węgry, Pécs, Alkotmány u. 94, Pécsi Sörfőzde
    pebejot
    Browar przemysłowy znajdujący się w centrum miasta Pecz, niecałe 2 km pieszo od dworca kolejowego.
    Przy browarze działa sklep firmowy, czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 11:00 do 18:00, oraz w soboty od 9:00 do 13:00.
    Sklep bogato wyposażony w asortyment butelek i puszek....
    2024-06-04, 09:45
  • dadek
    Darmstadt, Nieder-Ramstädter Straße 3, Grohe-Die Brauhaus Legende
    dadek
    W Darmstadt działają 3 browary w tym jeden restauracyjny (Ratskeller) w samym centrum na Marktplatz. Pierwotnie tam planowałem rozpocząć piwne zwiedzanie miasta, jednak 22.07.2022 odbywał się jakiś mecz i cały plac był pełen kibiców, a w samej knajpie się nie dało szpilki wcisnąć. Więc...
    2022-10-21, 03:12
  • Szymekub3
    Skąd są te puszki?
    Szymekub3
    Witam, kupiłem dziś te dwa piwa i mam pytanie skąd one są?
    Na puszce pisze, że jedna jest rozlewana i puszkowana w Niemczech, a druga w Holandii.
    Ale czy one są produkowane do Ekwadoru?
    W opisie na puszkach jest już w innym języku i pojawia się nazwa kraju "Ekwador"...
    2023-02-02, 20:03
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...