temat został rzucony wczoraj - a z tego co zauważyłem oczywiście -nie od razu Rzym zbudowano
Fju fju mija czas i nic, bez zmian tralala...
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
ART napisał(a) a ja myślałem że też czasu nie masz
No niby nie mam... ae Ty to co innego mógłbys ociupinke na domowe etykiety poświęcić
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Chciałem poinformować, że właśnie wyszła moja najnowsza książka „Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku”. Jest to moja własna, niezależna inicjatywa i projekt (również finansowy). Tak więc dostępna jest tylko i wyłącznie u mnie (odbiór...
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
Rozgrzewajmy zimę solidną dawką piwnej rywalizacji!
Zima wydaje się nam jeszcze daleka , ale do zimowego XV Krakowski Konkurs Piw Domowych należy się zacząć przygotowywać już niedługo!
Dwa z sześciu stylów zostały opublikowane już w maju- a...
Comment