Niech Allegro dalej wymyśla bzdury, to napewno straci na tym więcej niż zyska!!! Sami kładą na siebie bata!!! ART - popieram Cię z tym odpaleniem oprogramowania aukcyjnego na Browarze. Świetny pomysł!!!
Piwo to jedyny napój, który może poszczycić się piękną, gęstą pianą.
Minęło już trochę czasu od powstania e-bay, a wciąż są tam PUSTKI. Myślę, że Allegro na tyle się zadomowiło w społeczności internetowej, że ludzie nie będą jak na komendę zmieniać upodobań z powodu powstania "Nowej" aukcji. Podobnie było z Kiermaszem, czy Aukcje24 - choć to była jedna grupa. Zobaczymy jak się sprawy potoczą. Osobiście podoba mi się Allegro i nie zamierzam rezygnować A co do opłat [jak zapodaje temat] to niechsię za często nie zmieniają , ale chyba nie wzrosną (ani nie zmaleją ) z powodu powstania e-bay
czejsc ahumba pozdrowienia z czluchowa. nie denerwuj sie tak ja i tak cie oskrobie na gieldzie wiec co sie denerwujesz... ake fakt nie ma co juz tam siedziec za nie dlugo bedziemy placic za sama rejestracje
WCIPA, ale w zapachu więcej żywicy-sosn a, grejpfrut, słodko, ale tak normalnie, w nucie dolnej piwo też lekkie, ale goryczka bardziej wyrazista, nuty ziołowe, taniczne i długi finisz. Tutaj jest dobre piwo, ale trzeba zwiększyć blg. Najlepszy numer, że niewiele się różnią parametrami-różnica...
Do Merklína nie dojedziemy pociągiem, choć taka stacja kolejowa znajduje się na sieci kolejowej České Republiky. Jednak jest zupełnie gdzie indziej bo koło Karlových Varů. Ten Merklín z browarkiem znajduje się około 30 km na południe od Pilzna, dojazd zapewniają autobusy ze stacji kolejowej...
Miło mi poinformować, że właśnie ukazał się pierwszy tom książki "Browary Ziem Zachodnich i Północnych w latach 1945 - 1951". Właściwie to książka była gotowa na początku grudnia ubiegłego roku (nawet dostępna w formie e-booka), jednak z powodu ograniczonej mocy drukarni...
Koledzy już dawno napomykali o tym browarze, ale dość chaotycznie w różnych miejscach .
Na wyspie Uznam, w zasadzie w środku niczego, mieści się browar, restauracja i palarnia kawy.
Nie podaję szczegółów dojazdu, bo w dobie wszechobecnej nawigacji wydaje się to bez sensu....
Comment