co tak cicho
witam wszystkich kolekcjonerow w te swieta zycze wam udanego jajka mokrego piwa by wasza kolekcja powiekszyla sie o 100 jajek(puszek) czas rozkrecic te forum.proponuje by kazdy kto zdobedzie jakies ciekawe puszki nowe na wymiane to bylo by warto o nich pisac i zaraz sie wymieniac
czas rozkrecic te forum.proponuje by kazdy kto zdobedzie jakies ciekawe puszki nowe na wymiane to bylo by warto o nich pisac i zaraz sie wymieniac
pozdrawaim bo przynudzam
szymon
					witam wszystkich kolekcjonerow w te swieta zycze wam udanego jajka mokrego piwa by wasza kolekcja powiekszyla sie o 100 jajek(puszek)
 czas rozkrecic te forum.proponuje by kazdy kto zdobedzie jakies ciekawe puszki nowe na wymiane to bylo by warto o nich pisac i zaraz sie wymieniac
pozdrawaim bo przynudzam
szymon
 .szukam kolejnych osob do wymiany puszkami chce powiekszyc swoja kolekcje o kolejne okazy.czy jest ktos chetny?
.szukam kolejnych osob do wymiany puszkami chce powiekszyc swoja kolekcje o kolejne okazy.czy jest ktos chetny?

, a na takie  w moim przekonaniu zasługują.  Mam więc  moralna satysfakcje z mojego wkładu w browar.biz
, a na takie  w moim przekonaniu zasługują.  Mam więc  moralna satysfakcje z mojego wkładu w browar.biz   

Comment