Ankieta polskich etykiet piwnych za 2005 r.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kibi
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.07
    • 1875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ziomalreal
    Czyżby od dwóch lat ankieta nie ukazuje się?
    Trafne spostrzeżenie .
    Chyba wszystkie inne rodzaje kolekcjonerstwa mają swoje ankiety, a polskie etykiety akurat nie.
    Nawet zastanawiałem się nad jej reaktywacją (kilka postów wyżej przeczytałem, że nie tylko ja ), ale na razie pozostało to w sferze zamierzeń.
    Może właśnie ten temat jest odpowiedni, żeby zbadać zainteresowanie kolekcjonerów podobną ankietą.

Comment

Related Topics

Collapse

• darkowaw
      sprzedam zbiór etykiet polskich
      darkowaw
      Witam wszystkich pasjonatów piwa i nie tylko
      Przymierzam się do sprzedania swojego zbioru etykiet, co oznacza, że mogę go sprzedać, ale nie mam noża na gardle i nie muszę. W skład tego co posiadam wchodzą tak jak mniej więcej na zdjęciach:
      - etykiety powklejane w 4 segregatorach
      ...
      2022-09-25, 17:09
    • skitof
      Krótka ankieta szkoleniowa
      skitof
      Jak byście mieli chwilę czasu to mam prośbę o wypełnienie ankiety.
      Córka - studentka przygotowała krótką ankietę, jest ona o pewnej marce piwnej, ale nie o nią chodzi, tylko o walory szkoleniowe dotyczące brandingu, marketingu. Z góry dzięki! I przy okazji Wesołych Świąt!
      https://docs.g...
      2023-04-09, 21:04
    • adi_999
      Zbiór polskich etykiet adi-ego
      adi_999
      Mój zbiór etykiet polskich z podziałem na browary restauracyjne , rzemieślnicze i kontraktowe . W ciągu najbliższych 2 tygodni dołoże reszte ktora zalega w szufladzie . Jeśli ktoś ma ochotę wesprzeć kolekcję chetnie przyjmę wszystko czego niemam wzamian za inne ety , podstawki i kapsle...
      2019-05-26, 16:36
    • pizmak666
      Pasteryzacja w polskich browarach.
      pizmak666
      Kiedy według waszych informacji w polskich browarach/rozlewniach pojawił się proces pasteryzacji piwa?
      2024-10-28, 15:44
    • grzeber
      XXVII Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2024
      grzeber
      Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek.
      Formularze będą gotowe pod koniec miesiąca, ale już warto zabrać się za układanie oraz liczenie kolekcji. ...
      2024-12-08, 23:30
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...