Nowy uzytkownik

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • gabryjeluk
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2001.05
    • 67

Nowy uzytkownik

Witam serdecznie.
    Jestem nowym uzytkownikiem BROWARu. Kolekcjonuje przede wszystkim kufle i podstawki pod piwo - czesc z mojej kolekcji znajduje sie na stronie www.slawo.prv.pl.
    Mam nadzieje, ze moja obecnosc w BROWARZE bedzie okazja do podzielenie sie moja opinia na temat smakowanych przeze mnie gatunkow piw. Bede takze staral sie wzbogacic zasoby BROWARu o nowe zdjecia podstawek.
    Pozdrawiam,
    Slawek Gabryjeluk
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24060

Witam, witam,
    wczoraj mieliśmy okazję kontaktować się przez maila , cieszę się że dołączyłeś też do forum
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• zubr
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2001.04
      • 17

Nieżle to wymyśliłeś z tymi podstawkami i naklejkami,jestem pod wrażeniem!!
      Można by zrobić coś takiego tu na browarze ale także z butelkami,co ty na to Art???

------------------
      zubr

Comment

• ART
        mAD'MINd
        🥛🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2001.02
        • 24060

jeśli masz sporo zdjec/skanow butelek mozna z tym ruszyc z dnia na dzien w zasadzie...
        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• gabryjeluk
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2001.05
          • 67

Mam nadzieje, ze pod koniec tygodnia puszcze pierwsza partie skanow podstawek, jezeli praca zawodowa zaabsorbuje mi troche wiecej niz zwykle czasu to puszcze cos na pewno po weekendzie.

Comment