Pocztowki sportowe z reklamami browarów.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • lothar
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2006.02
    • 28

Pocztowki sportowe z reklamami browarów.

Czy jest ktos zbierajacy pocztówki reklamujace browary ?
    Ostatnio przypadkiem wszedłem na to forum i musze powiedzieć ze jestem pod ogromnym wrażeniem. Ja osobiscie zbieram pocztówki z wizerunkami polskich pilkarzy w barwach zagranicznych klubów (czesto browary reklamuja sie na takich kartach) a mimo to przez kilka dni czytałem wszystkie tematy, podziwiam ludzi zbierających birofilia za zaangażowanie i wielkie serce do waszego hobby. Mam nadzieje ze kolekcjonerzy pocztówek sportowych stworzą kiedyś podobne forum i równie chętnie będą dzielić sie swoimi radami, bo jak na razie to nasze środowisko jest rozdarte i mało można spotkać ludzi tak pomocnych i życzliwych innym często bardzo młodym kolekcjonerom.
    Serdecznie życzę wielu sukcesów w uzupełnianiu kolekcji.
    Pozdrawiam lothar.
  • mwa
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2003.01
    • 5071

Ja zbieram pocztówki, karty browarniane, z piwem czy widokiem browaru.
    Jeśl masz jakieś proszę o kontakt.
    Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

• mwa
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2003.01
      • 5071

Kule, co to za forum??
      Pozdrawiam Cię !!!!

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
        Rafał S, A NZ IPA
        ART
        Miasto było spalone. Ściany z plastobetonu szeptały reklamami chmielu, a neony nie gasły nawet podczas cyberburz. W tym świecie, gdzie każdy łyk może być ostatnim, wszedł Rafał – ultrabiegacz, który pokonał trasę Sahara-Księżyc-Singapur z butelką w plecaku i potężną wolą walki...
        2025-06-16, 20:04
      • pebejot
        Sobotin, Sport & Family Hotel Josef
        pebejot
        Aktualnie browar jest całkowicie zamknięty dla zwiedzających i nic nie wskazuje na to, że stanie się "restauracyjnym".
        Na piwo zaszliśmy do znajdującej się vis a vis restauracji Sport & Family Hotel Josef.
        Restauracja z pięknym tarasem na zewnątrz i krytym kortem...
        2025-05-21, 06:05
      • heckler
        Praha-Bubeneč, Výstaviště 415, Pivovar Kolkovna
        heckler
        Drugi browar w dzielnicy Bubeneč rozpoczął swoją działalność w czerwcu tego roku.

Výstaviště- to spory teren na którym oprócz browaru znajduje się planetarium, lapidarium, teatr, hotele, basen, hale sportowe, oraz wiele innych, ciekawych obiektów. Do najciekawszego należy...
        2025-01-03, 07:46
      • bublitzman
        Bobolice- Bublitz
        bublitzman
        Poszukuję piwnych artefaktów związanych z przedwojennymi Bobolicami (Bublitz).
        Jeśli ktoś posiada takowe lub zna miejsce ich pobytu, będę wdzięczny za kontakt/informację.

Z Bublitz zbieram także inne pamiątki (pocztówki, zdjęcia, wieszaki, monety i inne rzeczy sygnowane...
        2022-05-19, 11:48
      • pebejot
        USA, Hollywood (Floryda), 290 N Broadwalk, Hollywood Brewing Co.
        pebejot
        Browar restauracyjny Hollywood Brewing Company to wymarzone miejsce do delektowania piwem.
        Zlokalizowany jest przy samej plaży nad Oceanem Atlantyckim kilkanaście kilometrów na północ od Miami.
        Panuje tu typowa beztroska sielanka w klimacie niekończących się wakacji.
        Jest szum...
        2022-04-26, 11:35
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...