Czy browary wyślą piwo na prośbę kolekcjonera?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • lukaszzbud
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2007.08
    • 35

Czy browary wyślą piwo na prośbę kolekcjonera?

mam takie pytanko (mam nadzieje że tym razem nie będzie chaotycznie) a mianowicie:
    czy można poprosić jakiś browarek aby przesłał mi jakaś buteleczkę (1) piwa? oczywiście odpłatnie (pewnie poprosić można hahah..)chodzi mi o polskie browary.Zbieram etykiety i postanowiłem że będę kolekcjonował tylko te etykiety piw które wypiłem.
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24200

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukaszzbud
    mam takie pytanko (mam nadzieje że tym razem nie będzie chaotycznie)
    może jest mniej chaotycznie, ale bardzo proszę zwracaj baczniejszą uwagę GDZIE pytania zadajesz i czy są zgodne z tematem wątku
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• lukaszzbud
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2007.08
      • 35

obiecuje że się poprawie, jednak pozwole sobie na ostatnie pytanie niezgodne z tematem wątku: gdzie znajde odpowiedź?
      przyznaje że trudno mi się odnaleźć (chodzi o forum) więc prosze o troszke zrozumienia?

Comment

• ART
        mAD'MINd
        🥛🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2001.02
        • 24200

w takim razie odpowiedź - nie masz się co zastanawiać nad tym, browary nie wyślą Tobie piwa w taki sposób jak to sobie wyobrażasz. Możesz zamówić piwa w sklepach internetowych browarów, szukać piw na własną rękę (polecam ), poszukać chętnych do wymiany piwo za piwo na Forum, etc.
        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• lukaszzbud
          Kapral Kuflowy Chlupacz
          • 2007.08
          • 35

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
          w takim razie odpowiedź - nie masz się co zastanawiać nad tym, browary nie wyślą Tobie piwa w taki sposób jak to sobie wyobrażasz. Możesz zamówić piwa w sklepach internetowych browarów, szukać piw na własną rękę (polecam ), poszukać chętnych do wymiany piwo za piwo na Forum, etc.
          dziękuję

Comment

• Cooper
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            🥛🥛🥛
            • 2002.11
            • 6069

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lukaszzbud
            czy można poprosić jakiś browarek aby przesłał mi jakaś buteleczkę (1) piwa? oczywiście odpłatnie (pewnie poprosić można hahah..)chodzi mi o polskie browary.Zbieram etykiety i postanowiłem że będę kolekcjonował tylko te etykiety piw które wypiłem.
            Ouuu...to była by (teoretycznie) najdroższa chyba kolekcja w Polsce Teoretycznie bo w praktyce nie sądzę ażeby jakiemukolwiek browarowi chciało by się pakować w paczkę pełne piwo ryzykując jego uszkodzenie i grzać z taką paczką na pocztę. Nie kombinuj jak koń pod górkę tylko kup kilka wg Ciebie rzadszych piw jakie są u Ciebie na dzielni , weź je na którąś z giełd kolekcjonerskich i uskutecznisz wymiankę na inne piwa z kolekcjonerami z innych rejonów Polski. Tak chyba najlepiej moim skromnym zdaniem.
            Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
            1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• kibi
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.07
              • 1875

A gdybyś wypełnił profil (kliknij na gościa z brodą na górze strony), to ludzie sami wiedzieliby jakich piw mogą oczekiwać od Ciebie-ze względu na miejsce zamieszkania i co moga proponować Tobie, wiedząc czego nie napotkasz w swojej okolicy.

Comment