sprzedam kolekcję puszek

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • avb8616
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.09
    • 1

sprzedam kolekcję puszek

Witam,

mam do sprzedania moją kolekcję puszek piwnych, które zbierałem w latach 2000-2007. Przez ten okres czasu zebrałem około 350 sztuk puszek po piwach (przede wszystkim polskich; kilka mam również niemieckich, które dostałem od znajomych). Są to puszki o pojemności 500ml, choć jest kilka "perełek" 330ml lub nawet 1l.

Mam również w swojej kolekcji około 50 sztuk puszek po Energy Drinkach (250ml).

Chcę je sprzedać ponieważ robię porządki w domu, a jak wiadomo troszkę miejsca zajmują. Jeżeli nie znajdę chętnych to je po prostu sprzedam na skupie.

Nie ukrywam, że najchętniej sprzedałbym całość jednej osobie - być może takiej, która dopiero rozpoczęła kolekcjonowanie i chce swoją kolekcję wzbogacić o nieco starsze pozycje.

Chętnych proszę o kontakt pod adresem mailowym beck_davis@o2.pl
  • jaqubowski
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2008.12
    • 76

witam,
    jeżeli nadal aktualne, to jestem zainteresowany. Wysłałem maila w razie czego.
    pozdrawiam

Comment

Related Topics

Collapse

• georgeko
      Sprzedam swoją kolekcję, łącznie ok. 5000 kapsli
      georgeko
      Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie!

Wiele już lat temu udzielałem się tutaj, ponieważ wraz z synem zbieraliśmy aktywnie kapsle. Trwało to kilka lat, ale od kilku lat syn się już nie interesuje i mój zapał też się zmniejszył. Całość kolekcji liczy 9 segregatorów...
      2020-06-16, 10:41
    • KPiotr
      Sprzedam
      KPiotr
      Sprzedam zestaw do produkcji piwa domowego butelki z zamknięciem pałąkowym fermentory chłodnice garnek duży własnej produkcji śrutownik do słodu cena i szczegóły do uzgodnienia tel 784012034...
      2025-05-24, 13:21
    • grodek
      Sprzedam kapslownicę Grifo Heavy Duty
      grodek
      Sprzedam kapslownicę stołową Grifo Heavy Duty. Użyta kilka razy, stan bardzo dobry. Mogę podwieźć w okolice Polkowic, Lubina, Chojnowa lub Bolesławca albo wysyłka kurierem. Cena 150 zł + kw.
      2024-03-10, 18:37
    • FB1916
      Sprzedam kolekcję podkładek/wafli: 569 szt.
      FB1916
      Witam,

do sprzedania mam moją kolekcję podkładek pod piwo, zbieraną przez ostatnie 20 lat.

Posiadam podkładki z lat '90, '00 i współczesne, głownie z krajów takich jak Polska, Czechy, Węgry, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Słowacja, Wlk. Brytania, ale też...
      2018-10-06, 19:34
    • dadek
      Szkaradowo 115, Browar Nepomucen
      dadek
      Kto dawno nie odwiedzał Browaru Nepomucen zapamiętał go jako nieduży rodzinny browarek ale warzący zawsze świetne, nowofalowe piwa. Na szczęście bez problemu można było je dostać u "badylarzy", a także spróbować w licznych knajpach i na festiwalach. Najprzyjemniej jednak spijało...
      2025-11-09, 01:19
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...