Sprzedam półkę na kolekcję szkła piwnego. Konstrukcja własna - stal nierdzewna i szkło. Półki szklane 90x12 cm. Grubość szyby 5 mm. Odległość między półkami 20, 21 i 24 cm. Wysokość całości 80 cm. Cena 100 zł. Możliwy odbiór 16.05.2026 na giełdzie w Tychach. Ew. kontakt na priv. lub beerek@onet.pl
BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Półka na kolekcje szkła piwnego
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Nie dalej jak wczoraj (15.04.2026) udało nam się zrobić jednodniowy wyjazd z Warszawy do browaru i restauracji firmowej Welders.
Był to nie lada wyczyn, bowiem przemieszczaliśmy się przy użyciu transportu zbiorowego, a dodatkowym wyzwaniem była kilkudziesięciokilometrowa odległość,...-
Channel: Śląskie
-
-
Długo zapowiadany browar restauracyjny w Gorzowie Wlkp. w końcu wystartował w 2024 roku, chociaż miał ruszyć już dwa lata wcześniej.
Znajduje się w 4-gwiazdkowym hotelu Pavco. Hotel drogi i ekskluzywny, podobnie jak restauracja, z tym że lokalizacja hotelu nie za bardzo atrakcyjna....-
Channel: Lubuskie
-
-
Cześć wszystkim, będę likwidował kolekcję szkła piwnego, mam trochę szkieł piwnych głównie z Niemiec do oddania. Kilka kartonów tego będzie. Zdjęć nie zrobię, bo wszystko w kartony popakowane. Odbiór osobisty w Warszawie, nie mam zdrowia pakować i wysyłać.
Jak ktoś zainteresowany,...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2020-11-06, 23:10 -
-
Niestety, z przyczyn niezależnych muszę pozbyć się mojej skromnej kolekcji piwnego szkła
Całość umieszczona jest na stronce (ok. 130 szt.)
http://kufle.5v.pl/
do całości dołożę tą stronkę i adres mailowy.
Ze względu na ilość i niestety szkło w rachubę wchodzi...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Pomimo szumnej nazwy zawiedzie się ten kto spodziewa się znaleźć tu browar. To po prostu nieduża knajpka w narożu starej stylowej kamienicy w odległości kilku minut jazdy tramwajem (3 przystanki) z głównego dworca kolejowego Timişoara Nord.
Knajpka mieści zaledwie 5 niedużych stolików,...-
Channel: Rumunia
-
- Loading...
- Koniec listy.