Kolekcja kufli/szklanek 200+ na sprzedaz

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • hacklberg
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2003.01
    • 18

Kolekcja kufli/szklanek 200+ na sprzedaz

Witam wszystkich.Mam do sprzedania kolekcje kufli/szklanek wraz z 4 polkami.
    Niestety musze sie z nimi rozstac ze wzgledu na przeprowadzke i nie ma miejsca na nie w nowym domu.Chcialbym sprzedac cala kolekcje niz pojedyncze kufle.Wszystko jest juz popakowane w kartonach i owinete papierem i gotowe do odbioru.
    Wszystkie kufle sa sfotografowane i udalo mi sie na razie umiescic tylko czesc z nich.
    Postaram sie jeszcze dzis wieczorem lub najpozniej jutro wieczorem po pracy umiescic je na stronie.Wtedy rowniez podam dokladna liczbe,ale bedzie ich miedzy 250-300.
    Wiele z nich ma swoja historie jak np.kufel z festiwalu piwnego CAMRA w Londynie,na ktorym browar Hidden Brewery,w ktorym pracowalem mial swoje stanowisko.
    http://www.flickr.com/photos/88428355@N05
    cena do uzgodnienia
    ALE to sa moje piwa!!!
  • hacklberg
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2003.01
    • 18

Witam ponownie.Wszystkie zdjecia niestety nie zmiescily sie w flickr.Wyszlo przeszlo 350 kufli.

ALE to sa moje piwa!!!

Comment

• hacklberg
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2003.01
      • 18

Tak,ale kufle sa w Bydgoszczy.
      ALE to sa moje piwa!!!

Comment

• Kali82
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2011.01
        • 8

A nie można 3 szklanek kupić?

Comment

Related Topics

Collapse

• sam84
          Kolekcja 546 szklanek i kufli po napojach i piwach
          sam84
          Dzień dobry.

Mam do sprzedania kolekcję 546 szklanek i kufli po piwie, drinkach i napojach, różne pojemności min. 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica.

Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych....
          2023-01-13, 18:14
        • pebejot
          Krzywaczka 948, Browar Alteria
          pebejot
          Kolejny dziwny minibrowar w dziwnym miejscu.
          Krzywaczka to mała wieś na południowy wschód od Krakowa, przez którą przebiega ruchliwa droga krajowa nr 52 Kraków - Bielsko-Biała.
          Minibrowar mieści się w nowopowstałym potężnym, czterokondygnacyjnym budynku.
          Dookoła jest...
          2024-10-13, 22:31
        • cosnek
          Likwidacja kolekcji kufli, szklanek i pokali do piwa
          cosnek
          Niestety, z przyczyn niezależnych muszę pozbyć się mojej skromnej kolekcji piwnego szkła
          Całość umieszczona jest na stronce (ok. 130 szt.)
          http://kufle.5v.pl/
          do całości dołożę tą stronkę i adres mailowy.
          Ze względu na ilość i niestety szkło w rachubę wchodzi...
          2020-07-31, 09:27
        • dadek
          Niemcy, Leezen, Schloßstraße 1 a, Handwerksbrauerei Hennings
          dadek
          18.07.2025 przy okazji zwiedzania Schwerina postanowiliśmy udać się na drugą stronę ogromnego jeziora Schweriner See, nad którym leży miasto. Naszym celem była miejscowość Leezen na wschodnim brzegu i znajdujący się tam browarek Hennings (powstały w 2012 roku), który oficjalnie otwiera...
          2025-09-28, 01:39
        • otvirak
          prośba o identyfikację kufli
          otvirak
          Witajcie!
          mam prośbę o identyfikację tych kufli. Oba z "wykopalisk", bardzo ciężkie, grube szkło (ścianki jakieś 2-3 mm), na dnie symbol VH, oba mają znaki wskazujące na poziom 0,5 litra. To jakieś knajpiane? Czysta ciekawość, z góry dziękuję
          ...
          2024-08-05, 19:59
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...