Sprzedam kolekcję podstawek pod piwo

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • EMCEO
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2013.07
    • 1

Sprzedam kolekcję podstawek pod piwo

Witam,
    Mam do sprzedania całą moją kolekcję podstawek z ostatnich 20 lat.

Podstawki polskie i zagraniczne.

Zdecydowana większość jest w stanie bardzo dobrym lub idealnym.

Propozycje proszę składać na e-mail: matthmm@op.pl
    Attached Files

Related Topics

Collapse

• georgeko
    Sprzedam swoją kolekcję, łącznie ok. 5000 kapsli
    georgeko
    Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie!

Wiele już lat temu udzielałem się tutaj, ponieważ wraz z synem zbieraliśmy aktywnie kapsle. Trwało to kilka lat, ale od kilku lat syn się już nie interesuje i mój zapał też się zmniejszył. Całość kolekcji liczy 9 segregatorów...
    2020-06-16, 10:41
  • grzeber
    XXVIII Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2025
    grzeber
    Grudzień, czyli kolejny rok zbliża się ku końcowi. Jak co roku powiadamiam zatem o zbliżającej się Ankiecie Podstawek.

Zmian nie planuję, jedynie coroczne aktualizacje. Chętni mogą już przystępować do porządkowania i liczenia kolekcji.
    Formularze będą dostępne pod...
    2025-12-03, 13:06
  • KPiotr
    Sprzedam
    KPiotr
    Sprzedam zestaw do produkcji piwa domowego butelki z zamknięciem pałąkowym fermentory chłodnice garnek duży własnej produkcji śrutownik do słodu cena i szczegóły do uzgodnienia tel 784012034...
    2025-05-24, 13:21
  • grzeber
    XXVII Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2024
    grzeber
    Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek.
    Formularze będą gotowe pod koniec miesiąca, ale już warto zabrać się za układanie oraz liczenie kolekcji. ...
    2024-12-08, 22:30
  • grodek
    Sprzedam kapslownicę Grifo Heavy Duty
    grodek
    Sprzedam kapslownicę stołową Grifo Heavy Duty. Użyta kilka razy, stan bardzo dobry. Mogę podwieźć w okolice Polkowic, Lubina, Chojnowa lub Bolesławca albo wysyłka kurierem. Cena 150 zł + kw.
    2024-03-10, 18:37
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...