ławeczka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • marian1920
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.10
    • 1333

ławeczka

Witam, otóż mam nietypową prośbę. Może ktoś z forumowiczów ma na zbyciu jakąś ławeczkę piwną? W tamtym roku mój teść w sklepie wygrałławkę z Żubra, ale niestety nie chce jej odddać a mnie by się taka piwna ławeczka przydała na ogródku. Nie wiem, czy oprócz Żubra taka ławeczka była dostępna.....
    Może ktoś coś ma i chce się tego pozbyć?
    pozdrawiam

Related Topics

Collapse

• marqqq
    Tyskie, Peroni Nastro Azurro
    marqqq
    Na puszce korpobzdury że niby warzone pod nadzorem Birra Peroni. Tak samo jak Kozel, albo Zateckie w Okocimiu. W składzie Oprócz wody, słodu i chmielu jest kukurydza, raczej znana z Grupy Żywiec.
    Smakuje tak jak typowy koncerniak KP.
    Bardziej to pasuje do jakiejś słabszej warki Żubra,...
    2025-11-09, 16:23
  • Serokomlak
    Islandia, Egilsstaðir, Fagradalsbraut 25, Austri Brugghús
    Serokomlak
    Egilsstaðir to miasteczko (zamieszkałe przez ok. 2,5 tys. mieszkańców) będące komunikacyjnym centrum środkowo-wschodniej Islandii, które jest zwornikiem w regionie Austurland. Z Egilsstaðir można udać się do Seyðisfjörður - portu (można tu kupić ciekawe piwa warzone dla miejscowych sklepów...
    2024-10-27, 00:16
  • dadek
    Bonn-Pützchen, Alaunbachweg 10, Ale-Mania Brauerei
    dadek
    Gdy w jedynym sensownym browarze (nie warzącym kölschów) Braustelle w Köln https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...59#post2335759 spróbujemy już wszystkich piw, a chcemy jeszcze wypić coś ciekawego, w ciągu niecałej pół godziny jazdy pociągiem możemy przemieścić się do Bonn. Funkcjonują...
    2023-10-18, 02:53
  • dadek
    Karlštejn 109, 1.Karlštejnský mikropivovar
    dadek
    Karlštejn to jeden z najbardziej znanych i odwiedzanych przez turystów zamków w Czechach. Podążają oni ku niemu w górę wzdłuż Budňanského potoku jedyną główną ulicą miasteczka pełną knajpek, restauracji i sklepików z pamiątkami. W jednym z nich w połowie 2020 roku oficjalnie zaczął...
    2022-10-02, 22:04
  • bastion
    Słowacja, Tomasovce, Viestanska 166/1, Pivovar Huncut. [ Bez wyszynku]
    bastion
    Malutki browarek rzemieślniczy w Tomasovcach działa od 2018 roku. Wieś leży tuż obok miasta Lucenca w południowej Słowacji. Dotarcie na miejsce nie nastręcza trudności, przez miejscową stacje kolejową przejeżdża sporo pociągów. Od stacji idzie się się praktycznie prostą drogą do celu...
    2022-03-30, 20:11
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...