Etykiety-europa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Raciborz
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2004.06
    • 594

Etykiety-europa

Posiadam do wymiany,Belgia-2645 sztuk,Ukraina -266,Włochy-500,Estonia 518,Białoruś 533,Rosja-350.Z wyżej wymienionych państw posiadam również mniejsze zestawy.Wymiana na inne państw
  • Silbier
    Porucznik Browarny Tester
    • 2004.03
    • 284

Tematyczne

Zaproponuj do wymiany, kupna jakieś tematy. Realizacja na tyskiej giełdzie.

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
      Realizacja zgłoszeń
      e-prezes
      W nawiązaniu do zamkniętej! dyskusji (wszak to forum dyskusyjne) proszę o udzielenie odpowiedzi na zawarte tam pytanie, które tu powtórzę raz jeszcze:

Jest to bowiem istotna kwestia jakie zgłoszenia poprawek, usprawnień, błędów będą realizowane?...
      2019-10-02, 10:15
    • Jaro03
      Puszki
      Jaro03
      Witam

Po 8 latach kolekcjonowania puszek piwnych moja " zajawka " do tego niestety robi się coraz mniejsza. Oraz również pojawił się stały problem kolekcjonerów puszek czyli - brak miejsca w domu.
      Aktualnie mam blisko 4500 puszek a trzymanie tego w kartonach to...
      2019-08-07, 18:19
    • plr78
      Identyfikacja butelki
      plr78
      Posiadam butelkę - ale od czego? Nie mogę jej zidentyfikować, może ktoś z forumowiczów spotkał się z takim logo. Pojemność butelki to 0,33. Przy logo napis "Znak ochronny".
      2025-07-15, 08:07
    • ART
      Zawiercie, ul. 3 Maja 25, Moon Lark POINT
      ART
      Świeżo otwarty lokal browaru Moonlark, znajduje się w centrum Zawiercia, przy jednej z głównych ulic miasta w zabytkowej zabudowie śródmieścia.

Najbliższy przystanek to „3 Maja – Sklep Złotnik”, około 100 m od lokalu. Dworzec kolejowy też pod nosem.

Godziny otwarcia (pewnie...
      2025-07-06, 14:01
    • slawekkazek
      Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach1945 - 1951, tom I
      slawekkazek
      Miło mi poinformować, że właśnie ukazał się pierwszy tom książki "Browary Ziem Zachodnich i Północnych w latach 1945 - 1951". Właściwie to książka była gotowa na początku grudnia ubiegłego roku (nawet dostępna w formie e-booka), jednak z powodu ograniczonej mocy drukarni...
      2025-01-18, 11:17
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...