Szukam kapsli dziewiczych czerwony promocyjny sierpc , Olbracht, nowa warka czerwona i strong , Warka radler 0%, Zielony okocim promocja ,nowa witnica w zamian inne ciekawe kapsle dziewicze , kontakt na p/w
Nowa miejscówka, bardzo blisko trasy. Czyli położenie oczywiste, ale niekoniecznie, bo do Jawora (Jauera, jak mawiają stylizujący się na autochtonów potomkowie przesiedleńców zabużańskich ) jeszcze kawałek. Ta wieś, to nie wieś, lecz opłotki Legnicy. Podejrzewam, że browar jest w tym...
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
Sprzedam ponad 5200 kapsli dziewiczych , browary polskie , trochę giełdowych i napoje, co do ilości wzorów na pewno 1450 a może więcej , kapsle w ilości od 1 do 5 max z jednego wzoru , zdjęcia na FB na moim profilu , tylko poważne oferty , wyślę foto
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....