Sprzedam kociołek 65 litrów...

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Singer67
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2013.10
    • 23

Sprzedam kociołek 65 litrów...

...wykonany przeze mnie z dwóch kegów. W komplecie dorzucę resztę kega w celu podniesienia pojemności o ok. 15 - 20 litrów.
    Foty na e-mail'a

Related Topics

Collapse

• elbinger
    Sprzedam pokale restauracyjne EB + inne w komplecie
    elbinger
    Sprzedam w komplecie pokale RESTAURACYJNE EB i masę dodatkowych gratis z lat PRL.
    Jestem mocno elastyczny, mogę zawieźć, mogę kupca przyjąć u siebie w domu.
    Nie chciałbym sprzedawać pojedynczo, bo teraz taka kolekcja już nie do zdobycia.

Jeśli ktoś będzie zainteresowany
    ...
    2022-02-27, 10:06
  • KPiotr
    Sprzedam
    KPiotr
    Sprzedam zestaw do produkcji piwa domowego butelki z zamknięciem pałąkowym fermentory chłodnice garnek duży własnej produkcji śrutownik do słodu cena i szczegóły do uzgodnienia tel 784012034...
    2025-05-24, 14:21
  • grodek
    Sprzedam kapslownicę Grifo Heavy Duty
    grodek
    Sprzedam kapslownicę stołową Grifo Heavy Duty. Użyta kilka razy, stan bardzo dobry. Mogę podwieźć w okolice Polkowic, Lubina, Chojnowa lub Bolesławca albo wysyłka kurierem. Cena 150 zł + kw.
    2024-03-10, 19:37
  • Grbuy
    Piwo z ekstraktów słodowych. Podstawy
    Grbuy
    Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
    2023-11-30, 21:57
  • bromar
    Sprzedam sprzęt domowy. Filtrator, taboret, butelki, skrzynki, szklanki.
    bromar
    Cześć,
    Sprzedam sprzęt domowy:
    18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
    Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...
    2023-07-27, 19:05
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...