www.piwa.swiata.pl

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kerry1987
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.02
    • 17

www.piwa.swiata.pl

Witam. Z powodu remontu i ograniczenia miejsca jestem zmuszony pozbyć się troszkę złomu. Najchętniej interesuje mnie sprzedaż, aczkolwiek jestem również chętny na wymianę za podstawki - najlepiej polskie bądź serie z zagranicy. Jest kilkanaście sztuk złomu, które sobie zostawiam, ale to tylko kilka sztuk. Zainteresowanych proszę o kontakt. Część puszek jest widpczna na stronie www.piwa.swiata.pl
    Ostatnia zmiana dokonana przez kerry1987; 2015-02-14, 18:03.
  • solfernus
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.08
    • 1025

E szkoda, że rezygnujesz z puszek. No ale rozumiem Cię bo to zajmuje bardzo wiele miejsca.
    Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Holandia, Rotterdam, Galileïstraat 24, Stadshaven Brouverij
      dadek
      Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
      2023-08-23, 01:48
    • Wawo
      Kolekcja puszek. Polskie i zagraniczne, tylko piwne.
      Wawo
      Witam, zbieram puszki od kilkudziesięciu lat. Tylko piwne. Posiadam w swojej kolekcji ponad 4000 różnych puszek (nie zbieram puszek gdzie różnica jest np w nazwie browaru itd). Puszki Polskie i zagraniczne. Skatalogowanych mam 4098 puszek ale koło 200 sztuk jeszcze czeka na wrzucenie do katalogu...
      2020-10-29, 17:20
    • dadek
      Luhačovice, Družstevní 142, Lázeňský pivovar/Restaurace U koňa
      dadek
      Znane uzdrowisko na wschodniej Moravě doczekało się w tym roku swojego browaru. Powstał on blisko luhačovického zámku (czyli pałacu) z 1738 roku, w przemysłowej przybudówce do budynków restauracji i pensjonatu "U koňa". Przyjeżdżając do Luhačovic pociągiem mijamy ten kompleks...
      2021-12-20, 02:37
    • dadek
      Niemcy, Nürnberg (Norymberga), Hallplatz 2, Mautkeller
      dadek
      Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
      2025-01-29, 04:15
    • sam84
      Kolekcja 6000 puszek po napojach i piwach
      sam84
      Dzień dobry.
      Mam do sprzedania kolekcję puszek po piwie i napojach, 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica, przeważnie lata 80,90 i 00.

Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych. Kto chętny do negocacji...
      2023-01-13, 19:12
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...