Może kogoś zainteresują...

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Falos
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2008.11
    • 5

Może kogoś zainteresują...

Witam,
    Znajoma robiła małe porządki na strychu i trafiła na podstawki. Poprosiła mnie czy coś da się z nimi zrobić. Ja osobiście waflami się nie zajmuje, ale może któregoś z kolegów coś zainteresuje. Jak coś to PM.
    Attached Files
  • Falos
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2008.11
    • 5

Już niaktualne.

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
      Schiedam, Lange Achterweg 18, Tapperij het Weeshuis
      ART
      Schiedam to miejscowość przylegająca od północnego zachodu do Rdamu. Są dobrze ze sobą skomunikowane, jest metro, tramwaje, busy. Centrum to kanały, niska zabudowa, wiatraki (przynajmniej jeden działający, jeśli dobrze pomnę z 1795r. Można go zwedzić. ) oczywiście najważniejszy temat...
      2025-09-20, 10:16
    • heckler
      Kvasice, Horní 7, Pivovárek Dobrá Kára
      heckler
      Kvasice to małe miasteczko leżące tuz koło Otrokowic i Zlina. Pod browar dotarliśmy w sobotnie przedpołudnie i tak szczerze, to nawet nie liczyłem , że kogoś tam zastaniemy. Ładnie odnowiony domek, stojący tuż przy ulicy, a na nim żeliwny szyld z nazwą browaru - Dobrá Kára. Natomiast...
      2025-07-23, 06:59
    • heckler
      Budišovice, Opavská 41, Pivovar Fčelín
      heckler
      Pomiędzy miastem Opava, a Ostrava leży mieścina Budišovice. Tam od 2024 roku działa mały browarek Fčelín. Niedawno odnowiony budynek browar współdzieli z lokalną restauracja Budišova Hasičárna, w której można spróbować jednego z tamtejszych piw.
      Niestety w sobotnie przedpołudnie...
      2025-06-04, 09:41
    • abernacka
      Gdańsk, Aleja Grunwaldzka 135a, Marynarz Sklep/Bar
      abernacka
      Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
      2024-03-16, 21:12
    • PK44
      Oddam resztki kolekcji mojego ojca
      PK44
      Dzień dobry,

Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
      Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.

Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...
      2024-01-20, 14:24
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...