Witam do sprzedania kilka t-shirt z piwa część piłkarski Heineken/ jupiler oraz inne w tym kilka z Azji wyrazie zainteresowania zdjęcie zrobię i wyślę
Koszulki
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Witam, znalazłem ostatnio gdzieś w piwnicy piwko takie jak w temacie. Puszka od razu rzuciła mi się w oczy ponieważ ewidentnie jest ona z edycji limitowanej.
Pytanie do Was. Czy jest ktoś w stanie określić czy takie znalezisko jest czymś wyjątkowym? Z góry dziękuję za pomoc.-
Channel: Identyfikacja
-
-
Mam na zbyciu kilkanaście koszulek browarnianych. Koszulki nieużywane. Cena 10 zł sztuka - browary polskie, 15 zł sztuka browary zagraniczne. koszt wysyłki wg cennika poczty polskiej.
Do kompletu fartuszek kasztelana 5 zł. Kontakt na priv....-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
W graniczącym z Włochami mieście Nova Gorica od kilku lat działa sporych rozmiarów browar z własnym pubem sklepem firmowym.
Do Nowej Goricy dotarliśmy w wyjątkowo upalną (+38 stopni) sierpniową sobotę, przyjeżdżając pociągiem z graniczącym z Austrią miastem Jesenice, skąd prowadzi...-
Channel: Słowenia
-
-
Miejscowość Mönchhagen jest położona 13 km na północny wschód od Rostocku. W ciągu 11 minut łatwo się tu dostać pociągami kursującymi co godzinę (w szczycie co 40 minut). Co prawda budynek browaru stoi blisko toru, jednak ze stacji trzeba dojść 1300 m chodnikiem wzdłuż szosy. Ewentualnością...
-
Channel: Niemcy
-
-
Z okazji 200 lecie browaru w Połczynie-Zdroju ukazała się okolicznościowa książka. Nie jest to klasyczna monografia - do opowiedzenia historii browaru posłużył unikalny zbiór fotografii. Zestawione zostało tez kalendarium. Premiera książki miała miejsce 13 lipca podczas festyny na dziedzińcu...
- Loading...
- Koniec listy.