Grzałki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• byniu890
    Sprzedam graty: gar 30l. butelki, grzałki, wiadro z kranem, kapsle, kapslownice
    byniu890
    Witam
    Sprzedam graty do warzenia piwa"
    Gar zacierny emalia 30 l z pokrywką.
    Wiadro z kranikiem i pokrywką.
    Kapslownica Greta i młotkowa.
    Korkownica do wina.
    Kapsle.
    Węgiel aktywny.
    Woreczki do chmielenia 3 sztuki, pielucha tetrowa (używana...
    2017-08-22, 13:11
  • Pkapka
    Adaptacja kega na kadź - grzałki
    Pkapka
    Witam serdecznie.
    Chciałbym adaptować kega 30l na kadź. Z uwagi na awersję do gazu zasilany będzie elektrycznie. Planuję ogrzewać kadź montując wewnątrz 3 grzałki i podłączyć je za pośrednictwem regulatora mocy. Mając ograniczone środki chciałbym zamontować zwykłe grzałki...
    2014-11-26, 13:18
  • dadek
    Milanówek, Smoleńskiego 3a, Browar Wehikuł
    dadek
    Dwóch przyjaciół z Warszawy - Grzegorz Święcicki i Bartek Szałajski są piwoszami i od zawsze chętnie odwiedzają multitapy próbując dobrych piw. Warzyli też swoje domowe warki, a gdy Grzegorz przeniósł się z Warszawy do domu w Milanówku powstała myśl by stworzyć własny niewielki...
    2019-02-17, 20:50
  • Antałek
    temperatura brzeczki z grzałki
    Antałek
    Ja dopiero zaczynam i Wasze rady są dla mnie niezwykle cenne. Nie chciałbym się zrazić pierwszym niepowodzeniem. Dla utrzymania stałej temperatury zastanawiam się, czy nie można wykorzystać zwykłej grzałki akwariowej z termostatem. Czy ktoś już tego próbował? Myślę o nastawie z koncentratu....
    2005-12-26, 23:57
  • Singer67
    Zmiana grzałki w lidlowskim kociołku
    Singer67
    Czy ktoś podejmował próbę wymiany grzałki na mocniejszą w Lidlowskim kociołku?
    Irytuje mnie tempo podgrzewania w nim wody. Uważam, że zbyt wolno...
    Co o tym sądzicie?
    2014-12-02, 15:00
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...