Poszukuję osób chętnych do wymiany wafli z ogólnie pojętej Europy wschodniej (Węgry, Rumunia, Bułgaria, Jugosławia), państw (byłego) reżimu socjalistycznego (Litwa, Łotwa, Estonia, Rosja, Białoruś) oraz ew. "głębszej" egzotyki. Ja mam na zbyciu kupę podstawek z Europy zachodniej (głównie Belgia, Holandia, Francja, Dania) i to niekoniecznie masówki. Wymiana może być w stosunku 1:2, 1:3 lub wedle ustaleń. Chętnych proszę na PW.
Wafle - Europa wschodnia
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Mimo, że dość konsekwentnie nie podają na opakowaniu gdzie zostało uwarzone piwo mam pewien sentyment do tego browaru. Trudno - tak musi być!
Nie inaczej, bo właśnie tym piwem chciałem uświetnić swoje kolejne urodziny. Data rozlewu to 16.11.2023, więc mogłem z nim poczekać,...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Piwo na Zuli plus eksperymentalny chmiel od PIłata. Wypuścili pod tą nazwą też pilsa, tu zaś nie zdeklarowali się co do stylu, choć parametry bardzo lekkie 10 % E i A. 4%. Natomiast koło pilsa to nawet nie stało. Zapach bucha od razu pomarańcżą i cytrusami. Kolorek bardzo jasny, piany...
-
2024-01-28, 01:51 -
-
Z etykiety: Nitro Choco Hazel Nut Brownie Stout. 18 blg, 5% alk.
Muszę stanowczo zaprotestować! To jest coś jak ten Bojan Karibski. Komuś chyba się proporcje pomyliły... Nawet po rozcieńczeniu innym neutralnym piwem jest tak słodkie jak Magnus Jagiełły i walący sztucznym aromatem....-
-
-
Pils o ekstrakcie 11* i alko 4.5%
Chmiele: Marynka, Sybilla, Puławski.
Nazwa piwa nawiązuje do klimatów zakładów bukmacherskich w piłce nożnej ( Ty, jeden mecz mi nie wszedł ). Football Pils Lublin.
Piana - na dłużej pełna warstewka.
Lacing - sporo.
Gaz...-
2023-12-04, 20:33 -
-
Tak mi smakował pilsik Spirifera na Chmielakach, że postanowiłem sięgnąć po coś co nie kupowałem od dawna - kraftowego pilsa. Na pierwszy ogień poszło Rześkie z Jana, ale było tak słabe, że nawet nie chciało mi się nic pisać.
Parametry 11 blg, 4,5 % alk. piwo bezglutenowe....1 Photo-
2023-08-27, 17:53 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment