Mam parę nowych szklanek "Brax Najlepsze Polskie Piwo" (0,5l Krosno). Jest to typ szklanki rozszerzającej się ku górze ale dla pewnego chwytu ma przewężenie na wys. 5cm od dołu. Pełne wymiary: góra/talia/biodra 9/5,5/6,5 cm; wzrost 20cm. Chętnie wymienię na podobnie zgrabne szklanki. Czekam na PW.
Szklanki Brax'a
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
Sprzedam sprzęt domowy:
18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...-
Channel: Targowisko piwowarskie
2023-07-27, 19:05 -
-
Cześć, sprzedam kufle, szklanki i pokale do piwa. Zainteresowanych proszę o kontakt.5 Photos
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Sprzedam lub wymienie na podstawki szklanki i kufelek widoczny na zdjeciu2 Photos
-
2022-04-25, 20:17 -
-
Cześć, może coś kogoś zainteresuje. Mam więcej, ale akurat jest limit na post 5 zdjęć, a nie chce spamować
jak ktoś będzie zainteresowany, to zapraszam do kontaktu. Może być przez messenger. Mój profil: https://m.facebook.com/1255011639/
Podeślę wszystkie zdjęcia...-
2023-03-04, 01:22 -
-
Lokal po "Opium", które nie miało dobrego piwa. Ekipa z Weźże Krafta po zamknięciu Dolnych Młynów i pandemicznych problemach knajpiarzy znalazła tu miejscówkę oprócz tej na Dajworze. Lokalizacja nadzywczaj klimatyczna. Fajny, obluszczowiony dziedziniec oraz taras z widokiem na cmentarz...
-
Channel: Kraków
2022-08-02, 19:45 -
- Loading...
- Koniec listy.