Originally posted by koski x00 000 zl tyle potrzeba
za x wstaw sobie od 1 do 10 zaleznie od miasta wystroku wielkosci lokalu itd
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Currently the GUINNESS® WebStore™ delivers to the US, the UK, Ireland, Australia, Canada, Germany, Italy, The Netherlands, New Zealand, Portugal and Spain. Access to the WebStore is only available to visitors from these countries.
Tak skończyła się moja próba wejścia na Web Store, nie ma Poland i nie mogę wejść.
A swoją drogą trochę nie rozumiem uporu ,jeżeli Guiness olewa klientów to trzeba olewać Guinessa i po prostu w lokalu sprzedawać inne piwo[/list]
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Originally posted by zythum Currently the GUINNESS® WebStore™ delivers to the US, the UK, Ireland, Australia, Canada, Germany, Italy, The Netherlands, New Zealand, Portugal and Spain. Access to the WebStore is only available to visitors from these countries.
Tak skończyła się moja próba wejścia na Web Store, nie ma Poland i nie mogę wejść.
A swoją drogą trochę nie rozumiem uporu ,jeżeli Guiness olewa klientów to trzeba olewać Guinessa i po prostu w lokalu sprzedawać inne piwo[/list]
wiec mam alterbatywe BEAMISH i chyba bede to piwo sprzedawal poza tym mam oferte sprzedazy STOUTA czekoladowego podobno ekstra
Osobiście pomyślałbym raczej o gadgetach Browaru. Mogą to być np kufle Gdybyś tak nieśmiało zamówił kilka, to może ART wkońcu zorganizowałby to piękne szkło
A co myslicie o progukowanych w Polsce stoutach? jak dotąd pilem tylko Belfasta z Jablonowa i Irish Beer chyba z Kormorana.
Zadziwiająco niezłe, jak na te browary.
A co myslicie o produkowanych w kraju stoutach, jak dotąd pilem jedynie Belfasta z Jabłonowa i Irish Beer chyba z browaru Kormoran. Zadziwiająco niezłe, jak na te browary.
Jak jest możliwość to czemu nie odwiedzić i wielkiego browaru? Tak okazja nadarzyła się 26.08.2023 gdy na przybrowarnianych łąkach zorganizowano imprezę pod nazwą Radegastův den. Nie brakowało licznych stoisk ze wszystkimi tutejszymi piwami, gadżetami firmowymi i jedzeniem, na scenie do...
Być w Chorwacji i nie zaglądnąć do Dubrownika.. W ostatnich latach to miasto przeżywa prawdziwy boom jeśli chodzi o wizytujących je turystów. Tłumy przetaczają się przez starówkę, oraz w jej bliskich okolicach. Z nostalgią wspominam wizytę tam jakieś dwadzieścia lat temu, gdy byliśmy...
Jeśli ktoś chce odpocząć od kraftowo-nowofalowej atmosfery, a jednocześnie wypić dobre piwo to jest miejsce dla niego. Około 15 minut pieszo od łuku tryumfalnego, na uboczu turystycznych szlaków mieści się lokalna piwiarnia z dobrym wyborem mołdawskich piw.
Wystawcy i goście zjeżdżający na Brau Beviale tłumnie zapełnili browary w Nürnberg, więc my wybraliśmy się do Erlangen. To satelickie miasto na północ od Nürnberg jest osiągalne po 15 minutach jazdy pociągiem, a od stacji kolejowej do browaru trzeba odbyć kilometrowy spacer przez tutejszą...
Comment