500-lecie warki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • marian1920
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.10
    • 1333

500-lecie warki

jeśli ktoś ma kufelek z tej promocji z napisem "szlachetne piwo smakujesz żywo" to proszę o kontakt gdyż tylko on brakuje mi do całej kolekcji

Related Topics

Collapse

• AdamKowalski34
    Pojedyncza butelka warki z browaru skwaśniała
    AdamKowalski34
    Cześć,
    Mam nadzieję, że wybrałem dobry dział.
    Chciałbym poradzić się bardziej doświadczonych użytkowników co mogło się stać z piwem bo trochę mnie to dziwi, w skrócie opiszę sytuację.
    Zakupiłem 6 piw (ten sam karton i data i godzina), grodziskie white ipa warka...
    2025-06-09, 06:10
  • SielskieWzgorze
    Pierwsze warki - Czeski Leżak, Koźlarz
    SielskieWzgorze
    Witam serdecznie wszystkich piwowarów.

W dniach 14-15 luty 2024 popełniłem swoje dwie pierwsze warki. Pomimo całkowitego braku doświadczenia z warzeniem piwa, z uwagi na sprzyjające warunki fermentacji wybór padł na dolniaki tj. "czeskiego leżaka" oraz "koźlarza".
    ...
    2024-02-19, 10:28
  • bastion
    Ukraina, Wozniesiensk, Odeska 26, Sokolivskie i Falcon.
    bastion
    Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
    Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.

Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...
    2022-02-01, 23:22
  • Mortimer
    Samiec Alfa z pierwszej warki
    Mortimer
    Nie wiem czy to tu powinno sie zamieszczac takie rzeczy ale...
    Na FB mozna wylicytowac podczas akcji charytatywnej SAMIEC ALFA z PIERWSZEJ WARKI !!

https://www.facebook.com/piwapodwiad...15040431900992

po zakonczeniu licytacji zedytuje posta aby potomni...
    2020-03-14, 14:49
  • dadek
    Benešov, Táborská 306, Pivovar Ferdinand
    dadek
    Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
    2023-11-17, 01:48
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...