Etykiety miedzy innymi z Mozambiku,Ghany,Zambii,Tansanii,Poludniowa Afryka zamienie na röwniez ciekawe kapsle z krajöw Egzotycznych albo Starsze polskie
Inne propozycje prosze na PW
To widocznie mamy te same stoly
Zdjecie robione w dzien nadania postu
A tak nawiasem möwiac jak sie nikt chetny nie znajdzie to naprawde beda te Etykiety na Twoim Stole-wiesz dobrze ze o Tobie pamietam
Andi napisał(a) To widocznie mamy te same stoly
Zdjecie robione w dzien nadania postu
A tak nawiasem möwiac jak sie nikt chetny nie znajdzie to naprawde beda te Etykiety na Twoim Stole-wiesz dobrze ze o Tobie pamietam
Wiem, wiem i dziękuję za pamięć. Ja w tej chwili nie mam niestety za dużo kapsli, a już egzotyków to wcala, a wcale. Ale jak nie będzie chętnych to chętnie przyjmę to co na tamtym stole, bliźniaku mojego, leży.
Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2004-08-02, 20:31.
Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
Słowiańsk to jak na razie najdalej na wschód wysunięte miasto Ukrainy do jakiego dotarliśmy. Leży w okręgu donieckim (choć jak wiadomo sam Donieck obecnie jest zajęty przez separatystów), a związek z Polską ma taki, że jest miastem partnerskim Opoczna znanego z fabryki płytek ceramicznych....
Wieś Middelhagen znajduje się na najbardziej wysuniętym na wschód półwyspie Rugii o nazwie Mönchgut. Dojechać tu można w kilka minut autobusem 21 lub 29 (3 przystanki) z Göhren - końcowej stacji kolei wąskotorowej (rozstaw szyn 750 mm) Rügenische Bader Bahn. Jej linia zaczyna się w Putbus...
Rodzinny browarek powstały w 2015 roku w miejscowości 10 km na zachód od centrum Nürnberg. Najszybciej można tu dojechać pociągiem do stacji Zirndorf i dojść 1300 m, ewentualnie podjechać autobusem 70 lub 72.
Odwiedziliśmy browar 29.11.2023. Żółty, 2-piętrowy budynek ze spadzistym...
Miejscowość Mönchhagen jest położona 13 km na północny wschód od Rostocku. W ciągu 11 minut łatwo się tu dostać pociągami kursującymi co godzinę (w szczycie co 40 minut). Co prawda budynek browaru stoi blisko toru, jednak ze stacji trzeba dojść 1300 m chodnikiem wzdłuż szosy. Ewentualnością...
Comment