zbiera ktos z Was podkladki niepiwne,bo mam kilka sztuk i chetnie bym je wymienil
podkładki niepiwne
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Witam , jak ktoś ma zbędne podkładki , wafle to chętnie przygarnę , interesują mnie zarówno zagraniczne jak i polskie
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Cześć,
Jak w temacie, mam kilka podstawek o tematyce piłkarskiej. Nie są to podstawki piwne.
Może komuś się przydadzą.
Chętnych zapraszam na PW....-
2020-05-10, 08:51 -
-
Posiadam sporą ilość podkładek jak myślę z lat 90-tych. Polskie i zagraniczne. Chętnie sprzedam lub wymienię na kapsle. Zainteresowanych proszę o kontakt hubn@poczta.onet.pl. Zainteresowanym wyślę zdjęcia.
-
2020-01-31, 17:04 -
-
Malutki kraftowy browarek założony w 2018 roku przez Paula Higginsa - Amerykanina, który sprowadził się z żoną do Niemiec już 20 lat temu. To czego mu tu najbardziej brakowało to innych piw niż bawarska klasyka. Co najciekawsze swój browarek ulokował w Maxvorstadt, samym sercu tego co mu...-
Channel: Niemcy
-
-
Targi Drinktec w Monachium to wielka impreza na której nie brakuje piwa, jednak tradycją jest że każdego dnia po zamknięciu hal wystawowych odwiedzamy jakiś miejscowy browar.
Na pierwszy ogień 15.09.2025 trafiliśmy do Schiller Bräu znajdującego się w ścisłym centrum niedaleko Hauptbahnhof....-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment