piękna seria wafli z niemieckiego browaru

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • otwieracz
    Gość
    • 2004.08
    • 30

piękna seria wafli z niemieckiego browaru

Posiadam do sprzedania ładną serie 19 podstawek ( na zdjęciu 18 wafli ) - jeden się nie zmieścił, wszystkie w stanie idealnym, cena do uzgodnienia, oferty na PW,moge wymienić ewentualnie na kapsle polskie lub zagraniczne, ale nie czechy i niemcy.
  • otwieracz
    Gość
    • 2004.08
    • 30

zdjęcie
    Attached Files

Comment

• otwieracz
      Gość
      • 2004.08
      • 30

zdjęcie 2
      Attached Files

Comment

• otwieracz
        Gość
        • 2004.08
        • 30

i ostatnie zdjęcie nr.3
        Attached Files

Comment

• otwieracz
          Gość
          • 2004.08
          • 30

zapomniałem dodac - cena do zugodnienia , ale możemy negocjować od 15zł.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
            Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
            dadek
            Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
            2024-10-23, 00:37
          • heckler
            Portugalia, Madeira, Funchal, Av. Mar e Comunidades Madeirenses, Brewery Beerhouse
            heckler
            Madera to jedna z portugalskich wysp na Oceanie Atlantyckim. Piękna wyspa, która daje możliwość spędzenia aktywnego wypoczynku.
            Podczas zwiedzania stolicy wyspy, miasta Funchal natknęliśmy się na miejscowy mały browarek. Lokal tuż przy oceanie z pięknym widokiem na...
            2024-06-03, 10:26
          • hubert
            Likwidacja resztek kolekcji puszek, wafli i beczek 5l
            hubert
            Przez lata zalegały mi w piwnicy różne piwne kolekcje m.in wafli, puszek i pięcio litrowych beczek od piwa Tyskie. Obecnie jestem zmuszony sprzedać część z tej kolekcji dlatego też poszczeglne przedmioty wystawiłem w jednym z serwisów za symboliczne kwoty. Nie jest to jednak problemem, bo...
            2020-09-16, 14:29
          • HaJni
            Problem z wymianą
            HaJni
            Rzadko kiedy wymieniam się podstawkami, ale miałem kilka kompletów nowej serii żubra, wieść poszła i kilka osób się do mnie odezwało. Jeden komplet bez problemów dotarł do Warszawy. Dwa kolejne wysłałem, jak zawsze poleconym, 9 września: jeden do Poznania, drugi do Warszawy. Ten pierwszy...
            2020-10-14, 17:40
          • dadek
            Niemcy, Lübeck, Alfstraße 36, Brauberger
            dadek
            Browarek restauracyjny w najstarszej historycznej części Lubeki jaką jest wyspa Innenstadt. Płynąca przez miasto rzeka Trave dzieli się tu na aż 3 nurty, przez co na starówkę z każdej strony można się dostać tylko mostami. Od dworca kolejowego jest 1 km, więc dojście zajmie 15 minut....
            2025-09-27, 03:28
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...