Poszukuje etykiet z motywami : zwierzeta , samochody , statki i okrety , swieta , samoloty i rowery. Do wymiany mam etki z Polski , europy oraz troche egzotyków a także kapsle jw i podkładki jw. Prop. PW
etykiety z motywami
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adi_999...etki...jw...jw...Prop...Ostatnia zmiana dokonana przez Twilight_Alehouse; 2005-08-23, 11:55. -
Comment
-
Mogę pomóc ale interesuja mnie wylacznie wzamian etykiety z egzotyki oraz: Bulgaria, Rumunia, Malta, Portugalia, Grecja, Albania,, LuxemburgComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika benyMogę pomóc ale interesuja mnie wylacznie wzamian etykiety z egzotyki oraz: Bulgaria, Rumunia, Malta, Portugalia, Grecja, Albania,, LuxemburgGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Przeoczylem byla Jugoslawia tez mnie interesuje oczywiście, dziekuje :-)Comment
Related Topics
Collapse
-
Antillia Brewing Co. to browar rzemieślniczy z wyszynkiem na wyspie Santa Lucia, kolejnym małym kraju na Karaibach.
Obiekt ma doskonałą lokalizację, znajduje się przy samym porcie, gdzie cumują wielkie wycieczkowce z tysiącami turystów z całego świata.
W małej knajpce w karaibskim...-
Channel: Ameryka Północna i Środkowa
2023-04-20, 22:47 -
-
Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał
? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji
. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
-
Channel: Niemcy
-
-
Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu"
. Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
-
Channel: Belgia
-
-
Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
-
Channel: Holandia
-
-
Browarek w niewielkiej wsi położonej około 9 km od Náchodu. Dojechać tu można pociągami do przystanku osobowego Olešnice (zatrzymuje się co drugi pociąg co dwie godziny) skąd spacerem do przejścia jest niecałe 3 km ładną widokowo trasą. Sama wieś jest bardzo ładna, położona na stoku...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment