Nie załadowało mi się zdjęcie
tematyka agrarna
Collapse
X
-
Pozwoliłem sobie wznowić temat. Już trochę tego nazbierałem. Mam obecnie ponad 200 etykiet o takiej tematyce oraz ponad 90 wafli. A tu jeden z ostatnich nabytków - etykieta upamiętniająca międzynarodowe zawody w orce, które odbyły się w latach 80-tych w Wielkiej Brytanii. A tak swoją drogą, jedne z ostatnich miały miejsce na Litwie.Comment
Related Topics
Collapse
-
Właśnie dotarł do nas Piwowar nr 51.
Numer 51 magazynu "Piwowar" poświęcony jest głównie stylowi barley wine, prezentując jego charakterystykę, zasady degustacji, przepisy i aspekty prawne. Tematyka numeru obejmuje również piwowarstwo domowe, historię naczyń do piwa,...2024-12-10, 19:48 -
Warto odnotować kolejne wydawnictwo o tematyce piwowarskiej: Wrocławskie browary i słodownie, Tomasz Sielicki, Mariusz Kotkowski, Antoni Arsłanow. Z opisu: "Przez wieki Wrocław słynął z piwowarstwa, a tutejsze napitki można było spotkać w wielu zakątkach Europy. Pod koniec XIX stulecia...2024-11-25, 18:53
-
Cześć
Piszę pracę magisterską o zakładaniu browaru rzemieślniczego. Chciałbym was zapytać czy kojarzcie jakieś książki, artykuły czy też inne publikacje o tej tematyce? Wszelka pomoc będzie na wagę złota. Pozdrawiam-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Różne są pomysły na miejsca dla mikrusów, ale takiego jeszcze przynajmniej ja nie przerabiałem. Zwyczajny market który mieści się w Targowym Centrum Ajwarowski. Biorę sobie wózeczek, po czym jeżdżąc między półkami na środku hali, objawia się waląca po oczach jak to ma w swoim zwyczaju,...3 Photos
-
Channel: Ukraina
2021-05-12, 22:38 -
-
Cześć,
Jak w temacie, mam kilka podstawek o tematyce piłkarskiej. Nie są to podstawki piwne.
Może komuś się przydadzą.
Chętnych zapraszam na PW....-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2020-05-10, 09:51 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment