Mam na zbyciu te oto wafle z Niemiec.
Zbędę starsze (w wiekszości) wafle od sąsiadów z południa i z zachodu
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu"
. Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
-
Channel: Belgia
-
-
W najbliższym czasie będę przenosił Browar.biz i Centrum Piwowarstwa na serwer z nowym oprogramowaniem. Obecnego dwunastolatka nie jestem w stanie bezboleśnie zaktualizować, więc jest z tym trochę zachodu. Dla niektórych obecny stan to tylko niewyświetlanie się zielonej kłódeczki w przeglądarce...
-
Channel: Ogłoszenia i nowości w Browarze
-
-
Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
-
Channel: Czechy
-
-
Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
-
Channel: Holandia
-
-
Nowoczesny browar z Waakirchen z Górnej Bawarii. Jego historia sięga 2010, kiedy Markus Hoppe wraz żoną uwarzyli swoje pierwsze piwo w garażu.
Dwa lata później Markus wyjechał na dwa lata na Mauritius, gdzie był piwowarem w browarze Flying Dodo. Po powrocie kontynuował działalność,...-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment