krawatki, kontry...

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • grzech
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.04
    • 4592

krawatki, kontry...

Krawatki, kontry i inną tego typu zbędną makulaturę oddam w dobre ręce (jeśli ktoś będzie tym akurat zainteresowany). Ewentualne chęci zgłaszać proszę na PW.

Related Topics

Collapse

• pirackamuza
    polskie kontry i krawatki
    pirackamuza
    Musiałem odchudzić segregatory z etykietami i zdecydowałem o pozostawieniu samych etykiet głównych. W związku z tym mam setki, jeśli nie tysiące, kontr i krawatek od polskich etykiet. Zostawiłem sobie tylko starsze i pojedyncze współczesne. Pozostałe oddam, jeśli komuś się przydadzą,...
    2021-01-28, 12:05
  • grym
    Poszukuję polskie kontry i krawatki
    grym
    Witam, Poszukuję polskie kontry i krawatki. W zamian inne kontry i krawatki polskielub polskie etykiety.Zainteresowani niech pisza na PW. Pozdrawiam
    2009-12-16, 14:11
  • Petitpierre
    ? [Funky Fluid], Game Over Umbrella
    Petitpierre
    Na etykiecie patrzy jakiś Cenobit, deklaracja: Triple NEIPA i piękne parametry, ale nie uprzedzajmy faktów. W zapachu głównie grejpfrut, trawa cytrynowa, passiflora, ale niestety bez efektu "wow." Nuta dolna pestki jabłka, cytryna, zapach bardziej sokowy niż soczysty. W smaku wodniste,...
    2025-11-15, 11:24
  • Prusak
    Pinta, Belgian Pale Ale
    Prusak
    PIwo z serii Classics.
    E: 12 Blg
    A: 5, 0% obj.
    Kolorek jak na belga niepokojąco jasny.
    Piana niezbyt obfita, opaadająca do obrączki szybciutko, zostawia nieregularne ślady na szkle.
    W zapachu w porządku, nuty chmielowo-kolendrowo-gożdzikowe.
    Z kontry: "możesz...
    2025-09-07, 00:57
  • darekd
    Błonie, [Inne Beczki], Hazy Haka
    darekd
    Hazy IPA na nowozelandzkich i amerykańskich chmielach (nie podano jakich), 16% ekstr., 5,6% alk.
    W składzie owsiane i pszenne płatki

Aromat - słód dość wyraźny, całość jak słodka owsianka z pomarańczami
    Piana - średnia, zwarta, w miarę trwała, dłuższy kożuszek,...
    2025-06-20, 00:53
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...