Nic tylko pogratulować tak sporej kolekcji. Karty zainteresowały również i Mnie, dlatego postanowiłem zacząć zbierać, pierwszą talię już mam , talię kart piłkarskich z ostatniej promocji Warki, do 2 piw dawali talię kart, karty fajne i piwa się pozbyłem bo sprzedałem bratu (Ja sam Warki i innych tego typu piw nie pijam), 2 inne talie kart (Karty Żubra i Łomża) właśnie zakupiłem na allegro czyli bedę miał już trzy talie. Cóż mam nadzieję że niedługo uda Mi się uzbierać kolekcję podobną ilościową jak marian1920
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika paolus111
Nic tylko pogratulować tak sporej kolekcji. Karty zainteresowały również i Mnie, dlatego postanowiłem zacząć zbierać, pierwszą talię już mam , talię kart piłkarskich z ostatniej promocji Warki, do 2 piw dawali talię kart, karty fajne i piwa się pozbyłem bo sprzedałem bratu (Ja sam Warki i innych tego typu piw nie pijam), 2 inne talie kart (Karty Żubra i Łomża) właśnie zakupiłem na allegro czyli bedę miał już trzy talie. Cóż mam nadzieję że niedługo uda Mi się uzbierać kolekcję podobną ilościową jak marian1920
Posiadam trzy talie kart na wymianę-Żubra(z tego co wiem to są dwa rodzaje kart),Tyskie(rummy) oraz Warkę (to chmiel decyduje).Interesują mnie karty do gry,ręczniki barmańskie oraz podstawki
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jedrek786
Posiadam trzy talie kart na wymianę-Żubra(z tego co wiem to są dwa rodzaje kart),Tyskie(rummy) oraz Warkę (to chmiel decyduje).Interesują mnie karty do gry,ręczniki barmańskie oraz podstawki
Te karty Tyskie (rummy) to jakie to są? Możesz wkleić jakąś fotkę?
Hej. Znalazłem u siebie pudełko z dwoma zafoliowanymi taliami kart od Żywiec Beer. Ktoś się orientuje z którego roku pochodzą i czy są obecnie coś warte w takim stanie. Pozdrawiam...
Olešnice, to miasteczko położone około 5 km na wschód od Trhové Sviny. Otoczone malowniczym terenem stawów Stropnice i wzgórzem Dubí. Z Žumberka wyszło 6.7 km.( w jedną stronę) pieszej, malowniczej wycieczki, więc czemu nie
Po środku miasteczka stoi XVI wieczny Zamek Oleśnicki,...
Okolica dawnych zakładów remontowo - kolejowych w Rydze obfituje w stare magazyny. Niska ceglana zabudowa przemysłowa często z przełomu XIX i XX wieku ma swój urok.
Klucząc między nimi podchodzę pod jeden z nich gdzie ma się mieścić browar rzemieślniczy Nurme. Brama otwarta, ale...
Comment