Przedwojenna Częstochowa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jackpol
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2006.02
    • 4

Przedwojenna Częstochowa

Interesuje mnie kupno - wymiana - zamiana: etykiet, butelek, skrzynek, reklam z przedwojennej Częstochowy! Mój adres e-mail: jackdrugger@poczta.onet.pl

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • Piwowar
    Danziger Aktienbrauerei
    Piwowar
    Czy ktoś posiada przedwojenną butelkę, lub skrzynkę po piwie z browaru akcyjnego w Gdańsku (Danziger Aktienbrauerei)? Zajmuję się aktualnie historią tego przedsiębiorstwa, ale na razie nie znalazłem ani jednego zdjęcia butelki, czy skrzynki, które można byłoby do publikacji wykorzystać.
    2025-08-17, 08:03
  • dadek
    Nová Paka, Jaromíra Brože 230, Rodinný pivovárek Antonín
    dadek
    Browarek znajduje się idealnie w połowie drogi pomiędzy węzłową stacją Stará Paka, a przystankiem osobowym Nová Paka město. Tak więc z pociągów możemy wysiąść tam gdzie nam bardziej pasuje, z każdej strony do przejścia jest 1700 m.
    Nasza 4-osobowa ekipa była zaproszona do browaru...
    2025-04-19, 18:18
  • e-prezes
    XXIII Zlot Browar.biz - Koszęcin 2024.09.6-8
    e-prezes
    No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.

Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
    Czas: 6-8 wrzesień
    Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
    Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
    2024-07-03, 15:34
  • kielek
    Przedwojenna butelk Ostróda unikat
    kielek
    Zamienię na ciekawą polską butelkę piwną ew sprzedam Butelka ma wadę / pęknięcie ale wszystko się trzyma Oferty na priv Dzięki...
    2018-10-25, 12:01
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...