Zbiór Szczecina - lata 50 i standard

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Stolp
    Porucznik Browarny Tester
    🍼🍼
    • 2002.06
    • 493

Zbiór Szczecina - lata 50 i standard

Polecam uwadze szerokiej publiczności Bliższe informacje na PW lub slupsk@jestsuper.pl
    Zbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
    Szukam
    e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
    https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa
  • ARTHUR
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.07
    • 2338

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stolp
    Polecam uwadze szerokiej publiczności Bliższe informacje na PW lub slupsk@jestsuper.pl
    tzn.co mam sprawdzić na mailu?lub na PW.

Comment

Related Topics

Collapse

• darkowaw
      sprzedam zbiór etykiet polskich
      darkowaw
      Witam wszystkich pasjonatów piwa i nie tylko
      Przymierzam się do sprzedania swojego zbioru etykiet, co oznacza, że mogę go sprzedać, ale nie mam noża na gardle i nie muszę. W skład tego co posiadam wchodzą tak jak mniej więcej na zdjęciach:
      - etykiety powklejane w 4 segregatorach
      ...
      2022-09-25, 17:09
    • ART
      Skierniewice, Reymonta 33, Piwnica Browar Strakacza
      ART
      Od 3 czerwca 2023 w zachowanych piwnicach browaru Strakacza mieści się klimatyczna restauracja z kuchnią bałkańską ale i co ciekawszym piwem.

Wejście dość niepozrne, pewnie nie zajrzałbym nie wiedząc wcześniej co tu jest.

Nadbudwa nad historyczmymi piwnicami jest...
      2025-05-24, 15:21
    • ART
      2024.09.27-28 - Błonie, Pożegnanie lata w Artezanie
      ART
      ...
      Start
      2024-09-27
      Koniec
      2024-09-28
      Adres
      Grodziska 15, 05-870 Błonie, Browar Artezan
      2024-09-21, 12:07
    • adi_999
      Zbiór polskich etykiet adi-ego
      adi_999
      Mój zbiór etykiet polskich z podziałem na browary restauracyjne , rzemieślnicze i kontraktowe . W ciągu najbliższych 2 tygodni dołoże reszte ktora zalega w szufladzie . Jeśli ktoś ma ochotę wesprzeć kolekcję chetnie przyjmę wszystko czego niemam wzamian za inne ety , podstawki i kapsle...
      2019-05-26, 16:36
    • darekd
      Hoppebräu, Helles
      darekd
      Nowoczesny browar z Waakirchen z Górnej Bawarii. Jego historia sięga 2010, kiedy Markus Hoppe wraz żoną uwarzyli swoje pierwsze piwo w garażu.
      Dwa lata później Markus wyjechał na dwa lata na Mauritius, gdzie był piwowarem w browarze Flying Dodo. Po powrocie kontynuował działalność,...
      2025-07-11, 22:45
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...