Szukam niebutelkowanych polskich kapsli piwnych do kolekcji

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Tomek1986x
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2006.09
    • 73

Szukam niebutelkowanych polskich kapsli piwnych do kolekcji

Witam!
    Poszukuję niebutelkowanych polskich kapsli piwnych.
    Moje butelkowane duble można znaleźć w katalogu Pawła Kamienieckiego (http://kapsle.net.pl/), mój nick "Tomek".
    Niebutelkowane duble można z kolei znaleźć w katalogu mojego współautorstwa (http://www.katalogkapsli.za.pl/), mój nick "Tomek".
    Zainteresowanych zapraszam na PW lub maila - beercaps@wp.pl
    Ostatnia zmiana dokonana przez Tomek1986x; 2012-02-16, 19:00.
    Zbieram niebutelkowane polskie kapsle piwne.
    www.polskiekapslepiwne.pl

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Kolekcja kapsli (jedynie wypite samemu) + kolekcja alkoholi + wiele innych :)
    Alkoneser
    Cześć,
    moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
    Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
    2023-06-20, 14:01
  • pizmak666
    Pasteryzacja w polskich browarach.
    pizmak666
    Kiedy według waszych informacji w polskich browarach/rozlewniach pojawił się proces pasteryzacji piwa?
    2024-10-28, 15:44
  • Grygajestem
    Wymiana kapsli
    Grygajestem
    Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
    2022-07-13, 14:59
  • dadek
    Katowice, Żwirki i Wigury 11, Browar StarKraft
    dadek
    Browarek miałem możliwość odwiedzić 26.03.2024 dzięki uprzejmości Remka Staronia, czyli jego założyciela. W Katowicach jest on dobrze znany piwoszom jako właściciel już kultowej Absurdalnej gdzie oczywiście piw StarKrafta (i nie tylko) można spróbować z 16 kranów.
    W browarze pracują...
    2024-04-12, 00:26
  • dadek
    Plzeň, Rooseveltova 4, KEGzistence
    dadek
    Nowy wielokran w sercu plzeňské starówki. Otwarto go u progu jesieni 2022 i mieści się w bezpośredniej bliskości náměstí Republiky (północno-zachodni narożnik). Trafiliśmy tu zupełnie przypadkiem skuszeni wystawioną na chodniku reklamą. Wnętrze niezbyt wielkie ale przyjemne, ściany...
    2023-05-11, 01:45
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...