Kolekcjonerskie kufle.70 szt.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bialymag
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.04
    • 1

Kolekcjonerskie kufle.70 szt.

Niestety życie (ZUS i US) zmusiło mnie do desperackiego kroku - odsprzedam kolekcję kufli do piwa. 70 sztuk, każdy inny. Kufle zbierane były latami. Część to antyki poniemieckie, część oryginalnych, ciekawych wzorów współczesnych. Zdjęcia na maila. Całość.. jedynie 1690 zł.
    Sprzedażą zajmuje się córka, ja nie byłbym w stanie:

Katarzyna
    tel. 0508 061 264, oroszczecin@wp.pl

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Albania, Tirana, Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit, Kaon Beer
    pebejot
    Stolica Albanii rozwija się w tak dynamicznym tempie, że po ponownym odwiedzeniu Tirany po 16 latach nie mogłem uwierzyć gdzie jestem.
    Gdy byłem tu po raz pierwszy w 2007 roku było to prowincjonalne miasteczko bez ładu i składu z niską zabudową, brudnymi ulicami, obdrapanymi i zaniedbanymi...
    2023-12-27, 00:28
  • heckler
    Bernartice- Buková, Buková 110, Akciový Pivovar Albert Michler
    heckler
    Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
    2023-09-13, 07:39
  • agaslayer
    2018.04.07 - Ostrava (Czechy) - II Spotkanie kolekcjonerskie birofiliów
    agaslayer
    Serdecznie zapraszamy na nasza druga gielde, tym razem do Ostravy. Znalezlismy nowy lokal i zapraszamy do Pivnice Assen w Ostrawie Porubie.

Miejsce: Pivnice Assen Poruba

Adres: Resslova 1083/9A, Ostrava – Poruba

Kontakt i rezerwacja stolików: MarcanDav@g...
    2018-03-16, 07:10
  • ART
    2010.09.04-05 - Gorzów Wlkp., Spotkanie kolekcjonerskie birofilów
    ART
    Otrzymałem od organizatora wieści o następującej imprezie:

Spotkanie kolekcjonerskie birofilów – 4 i 5 września – Gorzów Wlkp.

Wydział Rozwoju i Promocji Miasta Gorzowa Wlkp. serdecznie zaprasza na Spotkanie kolekcjonerskie z możliwością wymiany i handlu...
    2010-08-03, 18:42
  • Wypierniczator
    Serie z Kormorana.
    Wypierniczator
    Temat pewnie się już kiedyś pojawił. Interesuje mnie czemu kasple z tzw. serii Kormorana wydawanych w latach 2009-2012, a może i później nie są uznawane za kapsle kolekcjonerskie (w sensie nie ma ich w zbiorze kapsli na tej stronie). Czy kapsle te nie pochodził z piw będących w powszechnej...
    2020-03-29, 22:39
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...