kufle, pokale, szklanki z Niemiec

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Martyna0308
    Kufle do piwa - kupię
    Martyna0308
    Kupię stare kufle do piwa Tyskie, Warka, Łomża. Zależy mi na tym żeby kufle nie były nowe, były z grubego szkła i były z uchwytem (nie chodzi o szklanki)☺️
    2023-06-19, 17:36
  • ART
    Jak tworzyć nowe wpisy w dziale Wydarzenia?
    ART
    Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.

Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.

Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...
    2024-10-12, 21:15
  • pebejot
    Gorzów Wielkopolski, Targowa 2, Hotel & Browar Pavco
    pebejot
    Długo zapowiadany browar restauracyjny w Gorzowie Wlkp. w końcu wystartował w 2024 roku, chociaż miał ruszyć już dwa lata wcześniej.
    Znajduje się w 4-gwiazdkowym hotelu Pavco. Hotel drogi i ekskluzywny, podobnie jak restauracja, z tym że lokalizacja hotelu nie za bardzo atrakcyjna....
    2024-09-09, 00:21
  • vitia1
    Kufle - 500szt - licytacja
    vitia1
    Mam kolekcję ok 500szt kufli, szklanek i innego szkła do Piwa.
    Kolekcja zbierana przez ćwierć wieku (dla humanistów 25 lat ).
    Są tam kufle ceramiczne, szklane, szklanki, kielichy... Polskie i zagraniczne - różne. Miałem jedno kryterium - do Piwa.

Czas się pozbyć...
    2016-09-27, 17:50
  • ART
    Brno, Vachova 6, 4Pokoje
    ART
    Jeśli rano trafi się do Brna, np. przed niedzielnym przemarszem Ministerstwa Śmiesznych Kroków trudno jest o dobrą piwnie miejscówkę.

Ale przypadkiem wyhaczyliśmy ten bar/restaurację, ma dwa piwa na kranie - jeden na Leżaka z pobliskego Slakova i drugi na swoje piwa z browaru...
    2024-01-13, 12:30
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...