Tak owszem dokładnie w lidlu je kupiłem. Ciekawi mnie z jakiego Państwa pochodzi dany kapsel bo chyba żaden polski browar nie waży kingfishera na zlecenie ??
Wydaje mi się, że ten lidlowski Kingfisher mógł być uwarzony licencyjnie w UK przez tamtejszy oddział Heinekena.
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est
4090 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 734zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 01.05.2025
Ostatnia zmiana dokonana przez wpadzio; 2016-03-01, 11:38.
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est
4090 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 734zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 01.05.2025
Proszę o identyfikację kolorowych browarów warszawskich.
Znam daty ale w dalszym ciągu nie mogę się doczytać czy to piwo czy co innego.
Gość (browaroholik , od którego mam te kapselki, powiedział, że to od piwa było bo by mu było szkoda kasy na oranżadę.
Witam forumowiczów,
wiem, że mogę na was liczyć z pomocą, dlatego proszę was o pomoc w identyfikacji tych trzech kapsli. W odniesieniu do kapsli 717 oraz 726, jedynie mam miasto oraz kraj pochodzenia, tylko brakuje mi producenta/firmy oraz nazwy (jeśli owa istnieje). Próbowałem szukać tych...
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
Comment