Jaki to browar?
Goldbraun
Collapse
X
-
http://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=10214&s=
też Kiper, tylko mój skaner mógł inaczej złapać koloryGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Related Topics
Collapse
-
Niewielki minibrowar, a dokładniej firmowy pub minibrowaru "Cigla & Krigla" w jednej z bocznych uliczek w centrum Belgradu.
Jest to pub typu "mordownia". W sobotni wieczór był ścisk jak na wiejskiej dyskotece. W środku było tak najarane, że ciężko było złapać...-
Channel: Serbia
2025-05-03, 10:24 -
-
wszystko jak zwykle kłębi się pod koniec roku jeszcze bardziej niż zwykle i mam wielką prośbę do Was.
Albeertos dokonał już mrówczej roboty w postaci sprawdzenia aktualności częsci listy piw, z której będziemy wybierać nasze typy na piwo roku 2005 w różnych kategoriach....-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Mam do sprzedania zestaw do domowego warzenia piwa w skład którego wchodzi:
- garnek emaliowany z pokrywką o pojemności 30L 200 zł
- drewniana warząchew (łyżka) 10 zł
- śrutownik stołowy 200 zł
- chłodnica zanurzeniowa ze stali nierdzewnej 100 zł
- refraktometr 0-40°Brix'a...5 Photos-
Channel: Targowisko piwowarskie
2024-03-10, 20:01 -
-
Zwstaw etykiet z browaru Kiper wymienie na inne etykiety polskie lub zagraniczne.W zestawie znajdziecie:
Złoty Kur-0,33+kontra (etykieta mała)
Goldbraun-0,33+kontra -//-
Kiper regionalny 0,33 -//-
Bażant gold 0,33 -//-
Piwo Jasne Mocne 0,33 -//-...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Wszystko się kitłasi w tym roku - mam jak zwykle wielką prośbę do Was. Powtórka z lat 2005, 2006 i 2007.
Zostało trochę piw które nie były opisywane już jakiś czas lub nie wiadomo na pierwszy rzut oka z całą pewnością czy dostępne były na rynku w zakończonym roku 2008...-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment