Wpadł mi w ręce wafelek z napisem "RIGI HELL".Mam pytanko:czy ktoś z Was wie jaki browar robi takowe piwko?
jaki to browar?
Collapse
X
-
Bierbrauerei Lupo lub inaczej Lupo Getranke, Hochdorf, SzwajcariaGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Related Topics
Collapse
-
Znany browar z frankońskiego Bayreuth.
Eksportowy helles,
12,8% ekst.
5,6% alk.
18 IBU
Aromat - słodowy z podsuszonym ziarnem, owocowym muśnięciem, delikatnym łąkowo-kwiatowym chmielem
Piana - wysoka, trwalsza, dłuższy drobny kożuszek
...-
Channel: Niemcy
wczoraj, 22:31 -
-
Sieć marketów z napojami Hoffmann obejmuje ponad 450 punktów rozmieszczonych głównie w Nadrenii Północnej-Westfalii, Berlinie, Brandemburgii i Szlezwiku-Holsztynie.
Wybór w porównaniu z konkurencyjnymi sieciami duży i wykracza poza produkcję w w/w landów. Jest też zatem trochę ciekawszych...-
Channel: Niemcy
2022-02-07, 00:23 -
-
Na sprzedaż lub wymianę
...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Będąc w pewnym małym sklepiku zauważyłem to piwo w wyprzedaży za ok 4,5 PLN. Nazwa mi nieznana, więc dorzuciłem. Miły sprzedawca zaoferował mi, że spuści mi to piwo o złotówkę jak wezmę dwa, bo termin mu się kończy a ma jeszcze trochę tego. Pomyślałem, jaki miły człowiek... W...
-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-10-20, 00:24 -
-
Chybotek – Mariental & @weihererbier
Alkohol: 7,5% / 18 P / ? IBU
Styl: Baltic Porter (Specialty Baltic Porter)
Chmiele: ?
Słód wędzony wiśnią (baaaaardzo subtelnie)
Uwarzono w: Mariental - Szklarska Poręba - jaki jest udział wspomnianego na etykiecie...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-10-02, 08:06 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment