Spiż w Rosji (Joint - Venture)? Trafiłem tą etykietę na giełdzie w Tychach. Może ktoś wie coś więcej na ten temat?
Spiż w Rosji ?
Collapse
X
-
Spiż w Rosji ?
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DTagi: brak -
Po dokładnym przyjrzeniu się prostuję: jest jeszcze wersja bez pasteryzacji. Napisałem i do Spiża i do Kostromy. W tym drugim przypadku może być kłopot bo browar w Kostromie wielokrotnie już zmieniał nazwy (obecnie to "Kraft") i nie wiem czy z tamtych czasów (chociaż są to pewnie nie tak odległe lata - dziewięćdziesiąte?) ktoś jeszcze to pamięta. Oczywiście poinformuję, jeśli tylko dostanę jakąś odpowiedź.Comment
-
dzięki SopistaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Related Topics
Collapse
-
Piwiarnia z piwem z wrocławskiego Spiża. Lokal z mieszanką wystroju z lat 90 i dzisiejszego. Da się wytrzymać. Miła obsługa. Do picia wybór kilku-kilkunastu piw z browary Spiż. Piłem Karmelowe i Miodowe, porządne, bez tragedii. Niedaleko dworca PKP więc można tu wskoczyć na szybkie piwko...
-
Channel: Archiwum
-
-
Spory lokal przy browarze Zemana (założonym w k. XIX w. przez kolonistów czeskich), o którym można przeczytać tu:
https://www.browar.biz/forum/piwo/hi...na#post1229302
https://www.visitlutsk.com/pl/browar/
Najpierw o lokalu. Duży obiekt z...-
Channel: Ukraina
-
-
15,5% ekstr., 6,5% alk.
chmiele: Chinook, Simcoe i Amarillo. Bez filtracji i pasteryzacji
Aromat - chmiel jest, ale bez jakiś zdecydowanych akcentów, które ulotniły się szybko. potem słód, ciastkowy
Piana - wysoka i zdecydowanie zwarta oraz trwała z długim kożuszkiem,...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Witam,
chętnie odkupię szklankę z Krosna, dokładnie pierwszą wersję IPA Glass. Moje szkło niestety się stłukło.-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2021-05-12, 14:32 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment