Witam serdecznie ostatnio znalazłem skrzyneczkę z kapslami. Niestety jestem zielony z tego tematu proszę o pomoc w identyfikacji . I czy jest to coś warte w sęsie kolekcjonerskim czy (złom poprostu). Pozdrawiam i za odpowiedzi serdecznie dziękuję.
Identyfikacja kapsli
Collapse
X
-
Piękny skarb! jesteś o srednia polską miesieczną pensje do przodu
Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.pl -
Piękny towar ...aż mi się oczka zaświeciły
, pilnuj tego dobrze i nie pozbywaj się pochopnie.
Comment
-
A na jaką jeszcze pomoc liczysz? Poprzednie posty nie pozostawiają chyba wątpliwości, że to nie złom, a znalezisko jest cenne. Prawie na każdym kapslu jest napisane skąd pochodzi, a dwa z napisem Full Beer w pierwszym i drugim rzędzie to nieznane bliżej polskie rozlewnie.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adams1986Czy nikt nie potrafi mi pomóc. ??
Comment
-
A jak Ci można pomóc???? Moge Ci zapłacić od ręki 1000zł za te kapsle , ale jak sprzedasz na Allegro to weżmiesz trochę wiecej... co tu jeszcze można pomóc ??? Jaja sobie robisz??? Bo na to wygląda.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adams1986Czy nikt nie potrafi mi pomóc. ??
Słuchaj Paveuka i mnie , a zle na tym nie wyjdziesz
Comment
-
Dlaczego chcesz go oszukac?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perezMoge Ci zapłacić od ręki 1000zł za te kapsle ,
Słuchaj Paveuka i mnie , a zle na tym nie wyjdziesz
paveuek napisal o sredniej polskiej pensji miesiecznej, czyli o 2000 zlotych!!!5560 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Adams, chyba wiesz juz wszystko na temat tych kapsli, czas zmienic portal na allegro.pl.
To nie jest miejsce na licytacje.Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.plComment
-
Człowieku puknij sie w czoło...kogo oszukać??? Napisałem przecież , żeby sprzedał sobie na Allegro to dostanie więcejPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LatarnikDlaczego chcesz go oszukac?
paveuek napisal o sredniej polskiej pensji miesiecznej, czyli o 2000 zlotych!!!
. jeszcze nikogo nie oszukałem , jeśli chodzi o kapsle . Poza tym w każdej chwili mozesz dać 2000zł
Comment