BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Karmelickie- Lackowski
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 100 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Przeglądając podstawki w dziale kolekcjonerskim zauważyłem, że niektóre wzory pojawiają się dwukrotnie. Dokładnie chodzi mi o Tatrę, która pojawia się i jako podstawka z Żywca, i jako podstawka z Leżajska. Ta podstawka i ta to chyba to samo, z pozostałymi dwoma z Tatry jest tak samo. Z tego co wiem,...-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Zauważyłem małą usterkę w dziale kolekcjonerskim. Otóż na drugiej stronie listy oferowanych podstawek brak nazw użytkowników przy obrazkach. Może to mały pierdół ale jak już zauważyłem to melduję
-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
-
Kilka misięcy wstecz miało miejsce nieco zmian w serwerowni i po tym procederze mogło się uszkodziłć kilkadziesiąt plików graficznych - w galerii i w dziale kolekcjonerskim - co dopiero teraz niestety wychodzi :/ . Bardzo prosiłbym o wpisywanie w tym temacie identyfikatorów lub bezpośrednich...-
-
-
Od kilku dni bardzo kiepsko wyglądają eksponaty w dziale kolekcjonerstwo (brak im własciwych kolorów), sprawdziłem na kilku komputerach - to musi być jakaś pluskiewka podrzucona do Browaru. Co ty na to ART?
-
-
-
Do tej pory konsumowałem piwo dość bezrefleksyjnie, ale w końcu stwierdziłem że najwyższy czas zadać pytanie: co się działo w Poznaniu zanim Kompania Piwowarska zaczęła dręczyć nas coraz paskudniejszym Lechem ?
Póki co udało mi się ustalić następujące fakty:
...-
Channel: Historia
-
- Loading...
- Koniec listy.