Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Karmelickie- Lackowski

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 23%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Petrax
    Defekt w dziale kolekcjonerskim
    Petrax
    Zauważyłem małą usterkę w dziale kolekcjonerskim. Otóż na drugiej stronie listy oferowanych podstawek brak nazw użytkowników przy obrazkach. Może to mały pierdół ale jak już zauważyłem to melduję
    2002-12-27, 20:12
  • ART
    brakujące wzory w dziale kolekcjonerskim/galerii
    ART
    Kilka misięcy wstecz miało miejsce nieco zmian w serwerowni i po tym procederze mogło się uszkodziłć kilkadziesiąt plików graficznych - w galerii i w dziale kolekcjonerskim - co dopiero teraz niestety wychodzi :/ . Bardzo prosiłbym o wpisywanie w tym temacie identyfikatorów lub bezpośrednich...
    2007-05-14, 09:10
  • TomX
    Sztuczny tłok w dziale kolekcjonerskim
    TomX
    Przeglądając podstawki w dziale kolekcjonerskim zauważyłem, że niektóre wzory pojawiają się dwukrotnie. Dokładnie chodzi mi o Tatrę, która pojawia się i jako podstawka z Żywca, i jako podstawka z Leżajska. Ta podstawka i ta to chyba to samo, z pozostałymi dwoma z Tatry jest tak samo. Z tego co wiem,...
    2004-10-30, 08:21
  • rafko
    Blado w dziale kolekcjonerskim
    rafko
    Od kilku dni bardzo kiepsko wyglądają eksponaty w dziale kolekcjonerstwo (brak im własciwych kolorów), sprawdziłem na kilku komputerach - to musi być jakaś pluskiewka podrzucona do Browaru. Co ty na to ART?
    2003-02-12, 21:24
  • yendras
    browary w Poznaniu
    yendras
    Do tej pory konsumowałem piwo dość bezrefleksyjnie, ale w końcu stwierdziłem że najwyższy czas zadać pytanie: co się działo w Poznaniu zanim Kompania Piwowarska zaczęła dręczyć nas coraz paskudniejszym Lechem ?
    Póki co udało mi się ustalić następujące fakty:

...
    2002-01-10, 15:54
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...