Prosím polské přátelé o pomoc pro tyto etikety!Děkuji moc za ochotu!

Prosím o identifikaci

Collapse

X
- 

1. Pedritos - pivovar Jabłonowo
 2. AG 1929 (Arka Gdynia - futbolovy klub) - pivovar Fuhrmann Połczyn Zdrój
 3. Beer - pivovar Witnica
 4. AS Pils - pivovar Witnica

Zdravim!Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2010-06-27, 18:34.
 moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
- 

Budeš mít problém - napiš, pomůžem  
 moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Related Topics

Collapse

- 

Jak podał Heckler w wątku (https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...-pivovar-nomad), browar od marca 2023 roku funkcjonuje pod nazwą Pivovar Sever, a jego właścicielem jest Jiri Moravec. Wcześniej w tej lokalizacji mieścił...- 
							Channel: Czechy

- 

- 

W miasteczku Jince dawny Pivovar Vilém od początku roku 2020 zmienił właściciela, oraz zmienił nazwę. Całość przejął dawny kontraktowy browar W miasteczku Jince dawny Pivovar Vilém od początku roku 2020 zmienił właściciela, oraz zmienił nazwę. Całość przejął dawny kontraktowy browar
 Malý Janek i właśnie pod tą nazwą obecnie działa. Generalnie jest to większy kompleks w którego skład wchodzi-restauracja, hotel i browar.
 ...- 

- 

- 

KONSUMENCKI KONKURS PIW
 49. OGÓLNOPOLSKIE ŚWIĘTO CHMIELARZY I PIWOWARÓW „CHMIELAKI KRASNOSTAWSKIE 2019”
 PIWA ZGŁOSZONE

Piwa dolnej fermentacji:
 Kategoria 1 Piwa jasne w stylu Light Beer o zawartości alkoholu do 3,9% obj.
 1. Primator Pumpa – Pivovar...
- 

ŘÍMSKÁ PIVOVAR, tak po zmianie właścicieli obecnie nazywa się stary browar Ossegg. Zmiana dokonała się w połowie tego roku, niestety piwowar pozostał ten sam i piwa jak były, tak dalej kiepskie są. Szkoda, liczyłem na coś nowego, smaczniejszego. Na kranach cztery piwa plus dwa specjały. Skusiłem... ŘÍMSKÁ PIVOVAR, tak po zmianie właścicieli obecnie nazywa się stary browar Ossegg. Zmiana dokonała się w połowie tego roku, niestety piwowar pozostał ten sam i piwa jak były, tak dalej kiepskie są. Szkoda, liczyłem na coś nowego, smaczniejszego. Na kranach cztery piwa plus dwa specjały. Skusiłem...- 

- 

- 

Višňové, to malownicza wioska położona jakieś 20 km na północ od Znojma. Na skraju tejże wioski w jednym z prywatnych domów powstał rodzinny -Zmolský pivovar. Višňové, to malownicza wioska położona jakieś 20 km na północ od Znojma. Na skraju tejże wioski w jednym z prywatnych domów powstał rodzinny -Zmolský pivovar.
 Na początku działali jako kontraktowiec, a od kwietnia 2023 roku warzą na swoim sprzęcie.
 Na szczęście ulica przy...- 

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment