Proszę o identyfikacje kapsli.
Collapse
X
-
DziekujeComment
-
Nie koniecznie. Może być z Castel Beer. W obydwu przypadkach browar BGI Kombolcha (Wollo). Na przełomie 2008/2009 Bati już chyba nie było. Nigdzie przynajmniej go nie spotkałem, jedynie pojedyncze reklamy widziałem.
1 - dodam tylko, że piwo się nazywa St. George i jest najpopularniejsze w Etiopii.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Nie koniecznie. Może być z Castel Beer. W obydwu przypadkach browar BGI Kombolcha (Wollo). Na przełomie 2008/2009 Bati już chyba nie było. Nigdzie przynajmniej go nie spotkałem, jedynie pojedyncze reklamy widziałem.
1 - dodam tylko, że piwo się nazywa St. George i jest najpopularniejsze w Etiopii.
OK,może być i tak:
5 Etiopia - Castel BeerComment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...-
Channel: Moje zbieranie
-
-
Mam trochę kapsli których nie potrafię przypisać do browarów, państw,
szukałem na wiadomej stronie i w necie ale poległem, prośba o pomoc, jakie to państwa? z góry dziękuję.
Foto nr.1...-
Channel: Identyfikacja
-
-
Witajcie!
mam prośbę o identyfikację tych kufli. Oba z "wykopalisk", bardzo ciężkie, grube szkło (ścianki jakieś 2-3 mm), na dnie symbol VH, oba mają znaki wskazujące na poziom 0,5 litra. To jakieś knajpiane? Czysta ciekawość, z góry dziękuję
...-
-
-
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Cześć,
To mój pierwszy post na tym forum więc witam serdecznie. Trafiłem tu, gdyż szukałem sposobu na określenie mniej więcej wieku powstania kufla, który ostatnio zakupiłem na wyprzedaży garażowej (w googlach nic niestety sensownego nie znalazłem). Kufel ogólnie wygląda...
5 Photos-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment