Czteropakowe motywy sportowe

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • czteropak
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.10
    • 10

Czteropakowe motywy sportowe

Witam serdecznie. Ze względu na gabaryty mieszkania i innych pomieszczeń do których mam ogólny dostęp zaczęła we mnie kiełkować myśl aby to moje zbieractwo ograniczyć do birofilistyki związanej ze sportem. Podjąłem decyzję (od dłuższego czasu o tym myślałem) aby postarać się zbierać podstawki, ety i kapsle oraz inne birofilia zawierające motyw sportowy (np.: herb klubu, wizerunek sportowca i tym podobne). Kilkanaście lat spędziłem na amatorskiej piłce nożnej - grałem trochę w A-klasie, traktując to jako hobby. Poza birofilistyką interesuję się również modelarstwem ( modele w skali 1:72 z PRL), historią i turystyką. Jeżeli ktoś z forumowiczów chciałby pozbyć się interesujących mnie birofiliów proszę o sygnał ( kupno w rozsądnej cenie, ewentualnie wymiana). Pozdrawiam.

Related Topics

Collapse

• Javox
    Arcyksiążęcy Browar Zamkowy Cieszyn, Porter
    Javox
    Ekstrakt 22.0*, alko 9.8%

Piana - więcej na początku potem cienka warstewka.
    Lacing - trochę było.
    Gaz - średni.
    Barwa - pod bardzo mocne światło małe refleksy rubinowe.
    Aromat - ciemne susze owocowe.
    Smak - przyjemne posmaki porterowe, słodkawe motywy...
    2025-10-31, 17:18
  • pebejot
    Sobotin, Sport & Family Hotel Josef
    pebejot
    Aktualnie browar jest całkowicie zamknięty dla zwiedzających i nic nie wskazuje na to, że stanie się "restauracyjnym".
    Na piwo zaszliśmy do znajdującej się vis a vis restauracji Sport & Family Hotel Josef.
    Restauracja z pięknym tarasem na zewnątrz i krytym kortem...
    2025-05-21, 05:05
  • heckler
    Praha-Bubeneč, Výstaviště 415, Pivovar Kolkovna
    heckler
    Drugi browar w dzielnicy Bubeneč rozpoczął swoją działalność w czerwcu tego roku.

Výstaviště- to spory teren na którym oprócz browaru znajduje się planetarium, lapidarium, teatr, hotele, basen, hale sportowe, oraz wiele innych, ciekawych obiektów. Do najciekawszego należy...
    2025-01-03, 06:46
  • Javox
    The Garden Brewery, Double IPA
    Javox
    Double IPA z ekstraktem 18.0*, alko 7.0%, IBU 25.

Chmiele: Citra, Cascade, Galaxy.

Piana - więcej na początku potem pełna warstewka
    Lacing - trochę było.
    Gaz - średni.
    Barwa - jasny żółto pomarańczowy
    Aromat - iglaste tematy, cytrusy potem...
    2024-12-12, 19:47
  • dadek
    Belgia, Leuven, Borstelsstraat 20, Brouwerij De Coureur
    dadek
    Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
    2024-10-17, 00:22
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...