Czteropakowe motywy sportowe

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • czteropak
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.10
    • 10

Czteropakowe motywy sportowe

Witam serdecznie. Ze względu na gabaryty mieszkania i innych pomieszczeń do których mam ogólny dostęp zaczęła we mnie kiełkować myśl aby to moje zbieractwo ograniczyć do birofilistyki związanej ze sportem. Podjąłem decyzję (od dłuższego czasu o tym myślałem) aby postarać się zbierać podstawki, ety i kapsle oraz inne birofilia zawierające motyw sportowy (np.: herb klubu, wizerunek sportowca i tym podobne). Kilkanaście lat spędziłem na amatorskiej piłce nożnej - grałem trochę w A-klasie, traktując to jako hobby. Poza birofilistyką interesuję się również modelarstwem ( modele w skali 1:72 z PRL), historią i turystyką. Jeżeli ktoś z forumowiczów chciałby pozbyć się interesujących mnie birofiliów proszę o sygnał ( kupno w rozsądnej cenie, ewentualnie wymiana). Pozdrawiam.

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Sobotin, Sport & Family Hotel Josef
    pebejot
    Aktualnie browar jest całkowicie zamknięty dla zwiedzających i nic nie wskazuje na to, że stanie się "restauracyjnym".
    Na piwo zaszliśmy do znajdującej się vis a vis restauracji Sport & Family Hotel Josef.
    Restauracja z pięknym tarasem na zewnątrz i krytym kortem...
    2025-05-21, 06:05
  • heckler
    Praha-Bubeneč, Výstaviště 415, Pivovar Kolkovna
    heckler
    Drugi browar w dzielnicy Bubeneč rozpoczął swoją działalność w czerwcu tego roku.

Výstaviště- to spory teren na którym oprócz browaru znajduje się planetarium, lapidarium, teatr, hotele, basen, hale sportowe, oraz wiele innych, ciekawych obiektów. Do najciekawszego należy...
    2025-01-03, 07:46
  • Javox
    The Garden Brewery, Double IPA
    Javox
    Double IPA z ekstraktem 18.0*, alko 7.0%, IBU 25.

Chmiele: Citra, Cascade, Galaxy.

Piana - więcej na początku potem pełna warstewka
    Lacing - trochę było.
    Gaz - średni.
    Barwa - jasny żółto pomarańczowy
    Aromat - iglaste tematy, cytrusy potem...
    2024-12-12, 20:47
  • dadek
    Belgia, Leuven, Borstelsstraat 20, Brouwerij De Coureur
    dadek
    Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
    2024-10-17, 01:22
  • pebejot
    USA, Hollywood (Floryda), 290 N Broadwalk, Hollywood Brewing Co.
    pebejot
    Browar restauracyjny Hollywood Brewing Company to wymarzone miejsce do delektowania piwem.
    Zlokalizowany jest przy samej plaży nad Oceanem Atlantyckim kilkanaście kilometrów na północ od Miami.
    Panuje tu typowa beztroska sielanka w klimacie niekończących się wakacji.
    Jest szum...
    2022-04-26, 11:35
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...