Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

program do katalogowania "wypitych piw"

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wcempura
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2002.10
    • 9

program do katalogowania "wypitych piw"

Poszukuję jakiegoś programu na telefon/tablet do którego mógłbym wpisywać piwa, które wypiłem.
    Program powinien robić takie rzeczy:
    zapisywać zdjęcie
    zapisywać informacje o piwie: zawartość alkoholu, ekstrakt
    zapisywać informacje o browarze
    zapisywać informacje dodatkowe
    Aktualnie na telefonie (Android) używam programu Beers wersja 1.3.3 z 2017 roku.
    Miałem na ipadzie podobny program, ale zapisywał wszystkie zdjęcia w dużych plikach, beers ma możliwość wyboru wielkości pliku.
    Ten program na ipadzie to mi gdzieś umknął - nie pamiętam jego nazwy, był chyba w oryginale holenderski.
    Macie może jakieś sprawdzone programy?
  • Przemotor7
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2026.08
    • 1

Próbowałeś apki Untappd? Jest zarówno apka na urządzenia mobilne jak i wersja webowa

Comment

Related Topics

Collapse

• Andrzej2025
      Pilne potrzebne informacje ZRMPP Brzesko Okocim
      Andrzej2025
      Witam serdecznie. Szukam informacji o Zakładzie Remontowo-Montażowym Przemysłu Piwowarskiego Brzesko-Okocim ul. Browarna - ponieważ pracowałem tam w latach 1982-1984 i potrzebne mi do kapitału początkowego. Z góry bardzo serdecznie dziękuję za okazałą pomoc. Będę dozgonnie wdzięczny za...
      2025-01-28, 14:19
    • darekd
      Wojna na Ukrainie - pomoc i informacje
      darekd
      Zakładam ten wątek w celu informowania o akcjach charytatywnych i pomocowych organizowanych przez browary i branżę piwną,
      tak by może ktoś z czytających dzięki temu mógł się włączyć w tego typu działania.

Informowania, gdzie można kupować piwa ukraińskie, by choć...
      2022-03-10, 01:04
    • Serokomlak
      Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
      Serokomlak
      Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
      2025-01-19, 20:34
    • pebejot
      Rumunia, Bukareszt, Strada Sarafinești 16B, Brews Brothers
      pebejot
      Właściwie trzeba zacząć od tego, że nie wiadomo, do jakiej kategorii ten browar zakwalifikować.
      Brews Brothers powstał w 2018 roku. Zlokalizowany jest w jednorodzinnym domu we wschodniej dzielnicy Bukaresztu niedaleko stadionu narodowego.
      Z głównego dworca kolejowego jest stąd...
      2023-12-20, 22:22
    • Retromaniak
      Butelki Dose 330 ml
      Retromaniak
      Dzień dobry,
      Jest to mój pierwszy post i mam nadzieję iż umieszczam go w dobrym dziale.

Poszukuję butelek takich jak na zdjęciu sprzedawanych w detalu.
      Na ten moment udało mi się znaleźć informacje że Crotopack sprzedaje takie butelki. Jest tylko jeden problem. Od...
      2026-07-21, 19:04
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...