Moja kolekcja kapsli z wypitych piw.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Latarnik
    replied
    Dorzuce jeszcze zdjecie beczulek z piwem, ktore rowniez ona zrobila
    Attached Files

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Nastepnie znalazla spozywcze dodatki, ktore rowniez mozna nabyc w tym sklepie.
    Miedzy innymi ostre przyprawy, rozne rodzaje marynat, owoce od lokalnych dostawcow i rozne rodzaje serow.
    Attached Files

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Za pierwsze dwie czesci fotoreportazu jest odpowiedzialna moja 10 letnia corka.
    Najpierw swym mlodym kobiecym okiem wylapala ciekawe szczegoly znajdujace sie w sklepie.
    Attached Files

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Elkton, State Line Liquors

Srednio cztery razy do roku wybieram sie do piwnej swiatyni, ktora znajduje sie w Elkton w stanie Maryland.
    Tak wyglada droga, ktora jade i figura Matki Boskiej, ktora zawsze mijam.
    Po przyjezdzie mozna zobaczyc niewysoki barak, ktory w swym wnetrzu kryje nieprzebrane skarby z prawie calego swiata.
    Attached Files

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Kolejny kapsel z serii "znajdz roznice"
    Z lewej stara, a z prawej nowa, odswiezona buzka gargulca.
    Oczywiscie roznice zauwazylem dopiero w domu po wypiciu piwa.
    Attached Files

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Dzis, z ciekawosci, uzylem browarbizowej wyszukiwarki, by sprawdzic ile nowych amerykanskich piw opisalem na forum.
    Pokazaly sie 663 sztuki, co mnie bardzo zdziwilo gdyz w moim podpisie i w domowym arkuszu Excel bylo ich tylko 661.
    A poniewaz lubie miec porzadek w papierach, musialem znalezc te dwie zguby.
    Z wyszukiwarki mialem prawie 27 pelnych stron po 25 piw kazda, ktore musialem porownac z moimi notatkami.
    Na szczescie pierwsza zgube znalazlem juz na stronie 5 a druga na 9.
    Oto te dwa zaginione piwa, oba wypite w grudniu 2012 roku:
    Attached Files

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Od ziarnka do ziarnka uzbiera sie miarka.
    Takie male, ale czeste, dostawy znaczaco zwiekszaja ilosc polskich kapsli w mojej kolekcji.
    Smakowo nie powalaja, ale tez ich nie wylalem
    Attached Files

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Dzis do galerii dolaczaja kapsle z piw, ktore zamowilem w sklepie internetowym w Kalifornii.
    Zamowilem "w ciemno" 11 piw z browarow zachodniego wybrzeza nieosiagalnych w moich okolicach plus jedno z Islandii.
    "W ciemno" oznaczalo, ze nie bylem pewien czy na tych piwach sa ozdobne kapsle.
    Sprawdzilem na bottlecaps.de czy dany browar ma takie kapsle i z 12 zamowionych na 9 byly.
    Sliczne sa!

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Half Time to piwny sklep o jakim marza piwosze na calym swiecie.
    Szkoda tylko, ze w promieniu 120 km od mojego miejsca zamieszkania jest taki tylko jeden.

Leave a comment:

• Micho441
    replied
    Możesz wkleić fotkę z tymi sklepowymi nalewakami.Polakom pozostanie jedynie popatrzeć.

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03
    Wkur....ś nas z rana
    Zapomnialem jeszcze dodac, ze na jednej ze scian jest 12 nalewakow, z ktorych mozna probowac roznych piw
    Spis piw

Leave a comment:

• Promil03
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
    Gratisowa szklaneczka Staropramena.
    P.S.
    Jak Wam sie podoba tak zaopatrzony sklep?
    Wkur....ś nas z rana

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Gratisowa szklaneczka Staropramena.
    P.S.
    Jak Wam sie podoba tak zaopatrzony sklep?
    Attached Files

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Poughkeepsie

A jak chcesz cos wygrac mozesz miec kajak od Sierra Nevady.
    Na oddzielnej polce sa szklanki dolaczane gratis do zakupow.
    Dzis wybralem jedna malutka szklaneczke Staropramena, ale jej zdjecie wrzuce pozniej jak sie piwo schlodzi
    Attached Files

Leave a comment:

• Latarnik
    replied
    Poughkeepsie

Domowi piwowarzy tez znajda cos dla siebie.
    Zestawy startowe, rozne rodzaje slodow, stalowy garnek, na oko 50 litrowy, a w lodowce rozne rodzaje drozdzy.
    Attached Files

Leave a comment: