A jak chcesz cos wygrac mozesz miec kajak od Sierra Nevady.
Na oddzielnej polce sa szklanki dolaczane gratis do zakupow.
Dzis wybralem jedna malutka szklaneczke Staropramena, ale jej zdjecie wrzuce pozniej jak sie piwo schlodzi
Domowi piwowarzy tez znajda cos dla siebie.
Zestawy startowe, rozne rodzaje slodow, stalowy garnek, na oko 50 litrowy, a w lodowce rozne rodzaje drozdzy.
Dzis krotka fotorelacja z jednego z moich ulubionych sklepow.
Ponizej wyglad z zewnatrz i okna zasloniete specjalnymi zaslonami, by slonce nie szkodzilo piwu.
Pelna profeska:
Tym razem uzbieranie kolejnej setki amerykanskich kapsli zajelo mi 11 miesiecy.
Jubileuszowym zostal kapselek z nowego browaru Andean z piwa Kuka Blonde
Jak dobrze pojdzie to za rok bedzie 1000.
Wystarczająco wkurzające są twoje zdjęcia różnych specjałów w tej charakterystycznej szklaneczce (która na szczęście ci się zbiła, ale niestety kupiłeś sobie drugą)
Nie zbila sie tylko nieco zuzyla, a tej drugiej nie kupilem tylko dostalem gratis do zakupow
A co do braku barier celnych mysle, ze dalbym rade.
Ostatnia zmiana dokonana przez Latarnik; 2013-07-17, 00:48.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
A ja marze o tym, by wreszcie zlikwidowano wszelkie bariery celne dla piw i mozna by zamawiac sobie piwa z calego swiata prosto do domu, niezaleznie od tego gdzie sie mieszka.
Nie. Nieeee. Nie może być tak dobrze. Wystarczająco wkurzające są twoje zdjęcia różnych specjałów w tej charakterystycznej szklaneczce (która na szczęście ci się zbiła, ale niestety kupiłeś sobie drugą), żebyś jeszcze mógł pić "piwa z całego świata".
Co zresztą zniszczyłoby ci wątrobę, nie mówiąc o bankrutacji, więc życząc zdrowia i pełnego portfela - życzę zachowania barier celnych.
A ja marze o tym, by wreszcie zlikwidowano wszelkie bariery celne dla piw i mozna by zamawiac sobie piwa z calego swiata prosto do domu, niezaleznie od tego gdzie sie mieszka.
Twoje
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
Dzieki! Ale tak naprawde to niewiele na nich widac
No ale może właśnie o to chodzi, bo wyobraźnia dopowiada sobie resztę Ale muszę powiedzieć, że będąc ostatnio w Poznaniu trafiłem wreszcie (bo to jakoś nie po drodze geograficznie z moim snookerem) do Piw Świata na Głogowską. I przeżyłem lekki szok. Z Twoimi ostatnimi zdjęciami z East Brunswicku, Latarniku oferta może śmiało konkurować. W Polsce nie spotkałem się z lepszą co do wyboru ofertą w jednym miejscu i czasie. I nie chcę tutaj uprawiać jakiejś reklamy. Po prostu liczę na to, że kiedyś taki wybór piwa, z racji choćby segmentacji rynku, będzie dostępny w każdym większym mieście w Polsce.
Pozdrawiam Cię serdecznie
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku, na której będę dodawał zdjęcia swojej kolekcji, jak również dubli. Strona jest w trakcie przygotowań, jednak z czasem będą pojawiać się na niej kolejne zdjęcia
Witam forumowiczów,
wiem, że mogę na was liczyć z pomocą, dlatego proszę was o pomoc w identyfikacji tych trzech kapsli. W odniesieniu do kapsli 717 oraz 726, jedynie mam miasto oraz kraj pochodzenia, tylko brakuje mi producenta/firmy oraz nazwy (jeśli owa istnieje). Próbowałem szukać tych...
Leave a comment: