Half Time to piwny sklep o jakim marza piwosze na calym swiecie. 
Szkoda tylko, ze w promieniu 120 km od mojego miejsca zamieszkania jest taki tylko jeden.

Moja kolekcja kapsli z wypitych piw.

Collapse

X
Related Topics

Collapse

- 

Cześć, Cześć,
 moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
 Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...- 
							Channel: Moje zbieranie

- 

- 

Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....- 
							Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię

- 

- 

Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku, na której będę dodawał zdjęcia swojej kolekcji, jak również dubli. Strona jest w trakcie przygotowań, jednak z czasem będą pojawiać się na niej kolejne zdjęcia 

https://m.facebook.com/Kolekcja-kaps...ollection-1788...- 
							Channel: Moje zbieranie
 2017-03-11, 21:41
- 

- 

Witam forumowiczów,
 wiem, że mogę na was liczyć z pomocą, dlatego proszę was o pomoc w identyfikacji tych trzech kapsli. W odniesieniu do kapsli 717 oraz 726, jedynie mam miasto oraz kraj pochodzenia, tylko brakuje mi producenta/firmy oraz nazwy (jeśli owa istnieje). Próbowałem szukać tych...- 
							Channel: Identyfikacja
 2020-03-04, 21:44
- 

- 

Zapraszam do udziału w Ankiecie Kolekcjonerów Kapsli 2020. Zapraszam do udziału w Ankiecie Kolekcjonerów Kapsli 2020.
 Ankieta jest w formie elektronicznej, według stanu na dzień 31.12.2020 r.

Formularze będę wysyłał do osób, które wzięły udział w poprzednich ankietach. Pozostałych chętnych zapraszam i proszę o info na PW lub na adres ...- 
							Channel: Kolekcjonerstwo
 2020-09-22, 07:52
- 

- Loading...
- Koniec listy.

Leave a comment: